Le Havre
Portsmouth
Veerboten naar Engeland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Le Havre - Portsmouth

Le Havre naar Portsmouth Veerboot

Er zijn ongeveer 4 wekelijkse afvaarten tussen Le Havre en Portsmouth. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door Brittany Ferries. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Le Havre Portsmouth veerboten.

Le Havre Portsmouth Veerboot Tijden

Le Havre Portsmouth veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Le Havre rond 17:31. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 5u 29m.

Le Havre Portsmouth Veerboot Prijzen

Le Havre Portsmouth veerboot prijzen variëren tussen €126* en €484*. De gemiddelde prijs is meestal €300*. De goedkoopste Le Havre Portsmouth veerboot prijzen beginnen vanaf €70*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €560*. De gemiddelde prijs voor een auto is €298*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers voertuig type route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen en zijn voor het laatst bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Le Havre naar Portsmouth?

De afstand tussen Le Havre en Portsmouth is ongeveer 123,8 mijl (199,2 km) of 107,6 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Le Havre Portsmouth veerboot?

Ja, Brittany Ferries laat auto's toe aan boord op veerboten tussen Le Havre en Portsmouth. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Le Havre en Portsmouth.

Kan ik te voet reizen van Le Havre naar Portsmouth?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Brittany Ferries tussen Le Havre en Portsmouth.

Le Havre Portsmouth Vaarschema's

  • Brittany Ferries - 4 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaart

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Le Havre - Portsmouth Route-overzicht
Land van vertrek Frankrijk
Land van bestemming UK
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Brittany Ferries
Gemiddelde prijs 349 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 4
Gemiddelde vaartijd 7h 11m
Snelste Zeiltijd 5h 29m
Eerste veerboot 00:01
Laatste veerboot 21:15
Afstand 107 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Le Havre naar Portsmouth?

De reistijd per veerboot van Le Havre naar Portsmouth is ongeveer 10h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Le Havre naar Portsmouth?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Le Havre naar Portsmouth en dat is
  • Brittany Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Le Havre naar Portsmouth?

Boek overtochten van Le Havre naar Portsmouth via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Le Havre naar Portsmouth?

Ja, je kunt als voetpassagier van Le Havre naar Portsmouth reizen met
  • Brittany Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Le Havre naar Portsmouth?

Ja, je kunt met een voertuig van Le Havre naar Portsmouth reizen met
  • Brittany Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Le Havre naar Portsmouth?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Brittany Ferries

Le Havre Gids

Le Havre is een stad en haven in de Haute-Normandie regio Noordwest-Frankrijk en is gelegen aan de monding van de rivier de Seine. Na de haven van Marseille, Le Havre is de tweede grootste haven van Frankrijk voor alle verkeer en de grootste containerhaven van Frankrijk. Le Havre werd zeer zwaar beschadigd tijdens de Tweede Wereldoorlog, en een groot deel van de moderne stad is verbouwd zoals ontworpen door de architect Auguste Perret in de naoorlogse periode. De modernistische architectuur in Le Havre is verschillend van de architectuur van alle andere steden in Frankrijk. Er zijn een aantal fascinerende en opmerkelijke gebouwen te bewonderen en een bezoek is aan te bevelen. De stad is nu aangewezen als een UNESCO World Heritage Site.

Er zijn twee ferry terminals in de haven. De Terminal de Grand Bretagne (Britse Terminal) is operationeel voor ferry overtochten. De Terminal Irelande (Ierse Terminal) is inmiddels gestopt met haar diensten op Ierland. De havenfaciliteiten zijn onder andere een winkel, café, supermarkt en een informatiekantoor aan Boulevard Clemanceau. LD Lines biedt dagelijks diensten van en naar Portsmouth, vertrekkende uit Le Havre om 17.00 uur, en met een vaartijd van ongeveer 6 uur. De inchecktijd is uiterlijk 60 minuten vóór vertrek (90 minuten voor personen met huisdieren of passagiers met een handicap, of met een gereduceerde mobiliteit).


Portsmouth Gids

Portsmouth ligt aan de zuidkust van Engeland in het graafschap Hampshire. De stad heeft een lange en sterke verbinding met de Royal Navy overspant eeuwen en was ooit een integraal onderdeel van de wereld van de scheepsbouw, waarbij de eerste droogdok in de late 15de eeuw werd verbouwd, die nog steeds wordt gebruikt. Portsmouth blijft een belangrijke basis voor de Koninklijke Marine en is de thuisbasis van vele voorname schepen, met zijn kroon op het werk dat het vlaggenschip van Lord Nelson, de HMS Victory. Door haar strategische bekendheid, werd Portsmouth vrij uitgebreid gebombardeerd tijdens de Tweede Wereldoorlog en is dus nu veel meer een mix van nieuw en oud, met enkele van de meest historische gebieden, waaronder het Hard en de Point. De voorstad Southsea is een vaste favoriet van gezinnen op vakantie in Portsmouth en beschikt over een lange strook strand en twee pieren en een goede toeristische informatie centrum. Southsea is een bijzonder levendig deel van Portsmouth en heeft vele bars, cafés en een leuk thema park aan de Clarence Pier.

Veerdiensten vanuit de haven vertrekken naar Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St Malo, St. Helier, St. Peter Port en Ryde.


Le Havre naar Portsmouth Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/04/2024 en 21-04-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Brittany Ferries 21:15 08:00 10 uur 45 minuten di, wo, do, vr
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.