Boek uw overtocht naar Hoek van Holland

De veerhaven van Hoek van Holland in Nederland verbindt u met Harwich in Engeland met een keuze uit 15 ferry overtochten per week. De duur van de Hoek van Holland naar Harwich overtocht uit 6 uur 30 minuten en het kruispunt wordt bediend door Stena Line.

Hoek van Holland Havenkaart

Klik voor Kaart

Hoek van Holland Veerboot Alternatieven

Hoek van Holland Veerdiensten

 • Stena Line
  • 15 afvaarten / week 6 uur 30 min
  • Prijsaanvraag

Hoek van Holland Gids

Hoek van Holland ligt in het westen van Nederland. De kustplaats grenst aan de Noordzee en de Nieuwe Waterweg, het laatste stuk van de verbinding van Rotterdam met de Zee. Vanuit de haven van Hoek van Holland vertrekken veerboten naar de Engelse plaats Harwich. Deze overtocht duurt ongeveer 6 uur en 30 minuten.

Wat te doen in Hoek van Holland?

Hoek van Holland is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een levendige badplaats met leuke cafés, winkels, restaurants en strandpaviljoens. Vooral in de zomer komt ‘De Hoek’ echt tot leven als liefhebbers van zon en zee te vinden zijn op het mooie zandstrand. Vanaf de sfeervolle Koningin Emmaboulevard heeft u een schitterend uitzicht op de vele zeeschepen die langs Hoek van Holland varen.

Hoek van Holland heeft een belangrijke rol gespeeld in de Nederlandse geschiedenis. Sinds 1942 staat op de Noorderpier een grote geschutbunker die tijdens de Tweede Wereldoorlog deel uitmaakte van de Atlantikwall. Met behulp van deze verdedigingslinie wilde Duitsland zijn grip op de Europese kust versterken. Vandaag de dag doet de bunker dienst als museum en bezoekerscentrum.

Vervoer

Hoek van Holland is uitstekend bereikbaar met de auto of trein. Daarnaast gaat er een Fast Verry vanuit Hoek van Holland naar het nabijgelegen Rotterdam. De omgeving van Hoek van Holland leent zich uitstekend voor het maken van fiets- of wandeltochten.

Hoe kom je in Hoek van Holland Veerboot Haven

 • Hoek van Holland Haven Adres

  Havennummer 911, Stationsweg 10, 3151 HS Hoek van Holland, Netherlands

 • Hoek van Holland Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Hoek van Holland vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Hoek van Holland Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!