Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Hoek van Holland Veerboot Haven

  • Hoek van Holland Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Hoek van Holland vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Hoek van Holland Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Hoek van Holland Veerdiensten

Hoek van Holland Gids

Wat te doen in Hoek van Holland?

Hoek van Holland is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een levendige badplaats met leuke cafés, winkels, restaurants en strandpaviljoens. Vooral in de zomer komt ‘De Hoek’ echt tot leven als liefhebbers van zon en zee te vinden zijn op het mooie zandstrand. Vanaf de sfeervolle Koningin Emmaboulevard heeft u een schitterend uitzicht op de vele zeeschepen die langs Hoek van Holland varen. Hoek van Holland heeft een belangrijke rol gespeeld in de Nederlandse geschiedenis. Sinds 1942 staat op de Noorderpier een grote geschutbunker die tijdens de Tweede Wereldoorlog deel uitmaakte van de Atlantikwall. Met behulp van deze verdedigingslinie wilde Duitsland zijn grip op de Europese kust versterken. Vandaag de dag doet de bunker dienst als museum en bezoekerscentrum.

Vervoer

Hoek van Holland is uitstekend bereikbaar met de auto of trein. Daarnaast gaat er een Fast Verry vanuit Hoek van Holland naar het nabijgelegen Rotterdam. De omgeving van Hoek van Holland leent zich uitstekend voor het maken van fiets- of wandeltochten.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.