Southsea
Ryde
Veerboten naar Eiland van Wight
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Southsea - Ryde is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Southsea - Ryde

Nieuwste aanbiedingen voor Southsea - Ryde

Southsea naar Ryde Veerboot

De Southsea Ryde veerdienst verbindt Engeland met Eiland van Wight. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Hovertravel. De veerdienst gaat maximaal 28 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 10 minuten.

Southsea Ryde vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Southsea Gids

De stad en de haven van Southsea ligt aan de zuidkust van Engeland in het graafschap Hampshire. De stad ligt aan het Engels Kanaal kust aan de zuidkant van Portsea Island en is slechts iets meer dan 1 km van de veel grotere stad van Portsmouth. Ondanks haar grote buur, Southsea heeft zijn eigen commercieel centrum met bars, restaurants, cafés en winkels. De vier forten, vlak voor de kust, die werden gebouwd in de jaren 1860 als onderdeel van de gebieden verdediging tegen vreemde indringers, zijn een populaire toeristische attractie voor de stad. De forten waren eigenlijk deel uit van een breder pakket aan verdedigingen die forten op het vasteland rond de stad opgenomen, hoewel ze nooit werden gebruikt.

Het kiezelstrand bij Southsea is populair, vooral bij laag tij wanneer het zand wordt blootgesteld. Southsea is ook de thuisbasis van twee pieren: de South Parade Pier en de Clarence Pier. Een mooie wandeling is gemaakt om de millennium die begint bij Southsea kust en eindigen bij Gunwharf Quay in Portsmouth te vieren. De route wordt aangegeven op de stoep en wordt omzoomd door opvallende blauwe lantaarns.

Er is een regelmatige hovercraft dienst naar Ryde op het Isle of Wight, die loopt van Southsea kust. De overtocht duurt ongeveer 10 minuten.


Ryde Gids

Ryde is de grootste stad op het eiland Wight, en wordt vanwege zijn prominente positie langs de kust en de hovercraft en ferry verbindingen vaak aangeduid als 'De poort naar het eiland ". In aanvulling op een uitgestrektheid van zandstranden die zich uitstrekken rechts langs de stad, Ryde heeft een grote selectie van boetiekjes, musea en galeries voor bezoekers om te genieten met veel andere dingen te zien en te doen langs de esplanade. Als de grootste stad op het eiland Wight is het geen verrassing dat Ryde is de locatie voor een aantal van de grootste evenementen die jaarlijks plaatsvinden. Elk jaar in augustus feestdag duizenden scooter liefhebbers neerdalen Ryde voor het Isle of Wight Scooter Rally, en slechts een paar weken later Ryde Esplanade kan worden gezien bedekt met gekoesterde klassieke auto's voor de International Classic Car Show. Ryde heeft ook een van de oudste kermissen in het Verenigd Koninkrijk, die traditioneel wordt gehouden op het einde van de zomer en vormt het einde van het Isle of Wight carnaval seizoen, die reist over het eiland. De vele late night bars en clubs maken Ryde een van de meest populaire bestemming.


De snelste manier om je boeking te plaatsen & te beheren

Download de Direct Ferries app of beheer je boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over het reizen per veerboot, onze veelgestelde vragen en hoe je contact met ons kunt opnemen voor hulp bij je boeking