Yarmouth
Lymington
Veerboten naar Engeland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Yarmouth - Lymington is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Yarmouth - Lymington

Yarmouth naar Lymington Veerboot

De Yarmouth Lymington veerdienst verbindt Eiland van Wight met Engeland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Wightlink. De veerdienst gaat maximaal 15 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 40 minuten.

Yarmouth Lymington vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Yarmouth naar Lymington?

  De reistijd per veerboot van Yarmouth naar Lymington is ongeveer 40m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Yarmouth naar Lymington?

  De prijs van de ferry overtocht van Yarmouth naar Lymington kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Yarmouth naar Lymington is 83 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Yarmouth naar Lymington?

  Er is 1 ferrymaatschappij voor Yarmouth naar Lymington en dat is
  • Wightlink
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Yarmouth naar Lymington?

  Boek overtochten van Yarmouth naar Lymington via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Yarmouth naar Lymington?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Yarmouth naar Lymington reizen met
  • Wightlink
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Yarmouth naar Lymington?

  Ja, je kunt met een voertuig van Yarmouth naar Lymington reizen met
  • Wightlink
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Lymington naar Lymington?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Wightlink
 • Wat is de afstand tussen Yarmouth en Lymington?

  De afstand van Yarmouth naar Lymington is ongeveer 3 zeemijlen.

Yarmouth Lymington Veerboot klantenrecensies

 • "Good crossing"

  Het boeken met Direct Ferries ging niet helemaal goed. Wij wilden twee overtochten boeken, maar slechts 1 overtocht is afgehandeld en geboekt. De andere staat nu nog steeds op 'wacht op antwoord' Uiteindelijk heb ik die reis dus maar bij AFerries geboekt. Dat ging prima. De overtocht met WightLink is goed. Het was vrij rustig op de boot dus konden wij onze auto ruim parkeren en was er genoeg ruimte in de lounge en op het dek.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Yarmouth Gids

De stad Yarmouth is gelegen op het westelijke deel van het eiland Wight, die net buiten de zuidkust van het vasteland van Engeland ligt. Yarmouth is een van de kleinste steden van het Verenigd Koninkrijk met een bevolking van slechts 791 bij 201. Dit is vergelijkbaar met een bevolking van ongeveer 600 in het begin van de 19e eeuw. De stad dankt zijn naam aan zijn ligging aan de monding van de West-Yar River. Vandaag om Yarmouth is er een brug over de rivier de Yar, maar oorspronkelijk was het de locatie van een veerboot die de rivier die in werking was tot aan de brug werd gebouwd in 1863 overgestoken.

De kleine haven van de stad heeft nog een aantal scheepswerven en watersportwinkel en ondersteunt een aantal lokale bedrijven, zoals winkels, restaurants en hotels, die afhankelijk zijn van het passeren van de handel vanuit de ferry's en jachten die de haven gebruiken. Een populaire attractie in de stad is de 16e eeuw Yarmouth kasteel dat nu wordt onderhouden door Engels Erfgoed. Het is in feite een pistool platform gebouwd door Hendrik VIII om de Solent te versterken en het Isle of Wight te beschermen, historisch gezien een belangrijke strategische positie voor elke poging tot invasie van Engeland.

Vanuit de haven van de stad vertrekken veerboten naar Lymington in Hampshire.


Lymington Gids

Lymington ligt aan de westelijke oever van de rivier de Lymington op de Solent, in New Forest, Hampshire, Engeland. De stad heeft een grote toeristische industrie, op basis van de nabijheid van het New Forest en de haven. De stad is ook een belangrijk zeilcentrum met drie jachthavens. Lymington is beroemd om zijn zeilen geschiedenis, en de laatste jaren is de thuisbasis van de wereldberoemde regatta's, zoals het Koninklijk Lymington Cup, Etchells Worlds, Macnamara's Bowl, en Source Regatta. De sterke getijden maken het een uitdagende racebaan, en samen met de geringe diepte van de rivier heeft geresulteerd in Lymington verliest veel regatta's aan de Centrale Solent, voornamelijk draaien van Cowes op het eiland Wight.

Veerdiensten worden sinds de 19e eeuw verzorgd vanuit Lymington naar Yarmouth, en sinds 1990 verzorgd door de veerbootmaatschappij Wightlink. De reistijd is ongeveer 40 minuten.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.