COVID-19 Reisinformatie Om de gezondheid en veiligheid van passagiers en bemanning te garanderen, heeft DFDS samengewerkt met gezondheids- en regelgevende instanties om de beste procedures in te voeren om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen. De onderstaande preventieve maatregelen zijn getroffen om je in staat te stellen om veilig en met vertrouwen te reizen:
 • Handdesinfectie dispensers zullen aan boord beschikbaar zijn in openbare ruimtes en ruimtes voor de bemanning.
 • Verhoogde frequentie van het reinigen van alle delen van het schip, met bijzondere aandacht voor gebieden met veelvuldig handcontact, zoals deurkrukken, leuningen en tafelbladen.
 • De bemanning, voorzien van maskers en handschoenen, helpt passagiers op veilige afstand van elkaar in openbare ruimtes.
 • Mondkapjes moeten worden gedragen op alle overtochten van en naar Frankrijk.

COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

DFDS Seaways

DFDS vaart o.a. naar Harwich in Essex en Newcastle in het noord oosten van Engeland.

Met DFDS Seaways vaart u naar vele Noordze bestemmingen met inbegrepen Amsterdam in Nederland en Esbjerg in Denemarken.

Met “City Cruise Breaks” kan u langere vakanties boeken. Het biedt families de mogelijkheid om hun auto mee te nemen op de boot naar het Europese continent – perfect voor weekendjes weg en vakanties met familie en vrienden.

DFDS Seaways heeft 6 moderne passagiersschepen die in noord Europa varen. Alle DFDS schepen zijn verschillend in grootte, maar hebben elk hun eigen charme en atmosfeer.

De DFDS Seaways route Harwich-Cuxhaven in Duitsland is sinds november 2005 gestaakt. Diensten tussen Goteborg en Kristiansand is gestaakt in oktober 2006 en in September 2008 werd de verbinding met Noorwegen gestaakt.

Met directferries.nl kunt u tijdschema’s voor DFDS Seaways bekijken, DFDS Seaways veerboot boeken of zoeken naar DFDS Seaways veerbootkaartjes en prijzen.

Alle DFDS Seaways routes

DFDS Seaways klantenrecensies.

 • "Overtocht"

  Zoals altijd een fantastische reis.

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht"

  Heel makkelijk om een overtocht te boeken. Als alles online ingevuld is, dan hoef je enkel je identiteitskaart te tonen. Aanschuiven gebeurt heel vlot en de ferry vertrekt op vastgestelde tijd.

  Lees meer Lees minder
 • "Prijs - Kwaliteitverhouding prima"

  De kwaliteit is goed en daardoor is de prijs ook goed. Daarom een goede manier om met DFDS van Frankrijk naar Schotland te reizen en terug.

  Lees meer Lees minder
 • "Vlotte verbinding Oslo - Kopenhagen"

  Prachtige boot, voldoende ruime kajuit, hygiënisch, voorzieningen aan boord top, en een heel goed ontbijt. Stipt vertrek en aankomst

  Lees meer Lees minder