DFDS Seaways

DFDS Seaways omvat een uitgebreid netwerk van ferry routes met overtochten naar en vanaf het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland, Denemarken, Noorwegen en diensten aan de Oostzee.

DFDS Seaways biedt al meer dan 140 jaar passagiersveerdiensten en heeft nu een vloot van schepen beschouwd als een van de grootste vloot.

DFDS Seaways biedt maritieme ervaringen in de vorm van minicruise korte vakanties evenals vervoersdiensten voor passagiers die hun voertuig mee willen nemen naar Europa en Scandinavië.

In aanvulling op de lijnen Newcastle-Amsterdam, Harwich-Esbjerg en Oslo-Kopenhagen die al Jaren worden verzorgd, heeft de DFDS Seaways groep onlangs ook routes overgenomen van Norfolkline, LD Lines, Transmanche Ferries en DFDS Lisco.

Gebruik directferries.nl om DFDS Seaways dienstregelingen en prijzen te vinden, en om DFDS Seaways ferry tickets te boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Maak je geen zorgen, we zullen DFDS Seaways ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappij in uw zoekopdracht.

Lees meer Lees minder

Alle DFDS Seaways routes

DFDS Seaways klantenrecensies.

 • "Overtocht IJmuiden - Newcastle"

  Geen directe klachten. Alles verliep zoals verwacht. Beetje vertraging door extra douane controle maar anders geen problemen.

  'Anonieme' reiste met DFDS Seaways aan boord de King Seaways

  Lees meer Lees minder
 • "Prima service"

  Het schip was in orde en héél net. De crew ook vriendelijk en attent. Leuke speelhoek voor ons zoontje. Een nadeel, wij wouden warm eten (rond 11 uur), maar men serveerde nog meer ontbijt dan warm eten. Maar ze konden wel al een curry serveren :)

  'Christine' reiste met DFDS Seaways aan boord de C Class

  Lees meer Lees minder
 • "Oversteek Calais- Dover-Calais"

  Veerboten op tijd , vriendelijk personeel : gemakkelijke oversteek

  'Petrus' reiste met DFDS Seaways aan boord de C Class

  Lees meer Lees minder
 • "Begripvol"

  Het is altijd weer een vraag of je op tijd Antwerpen kunt passere. Vanuit Tilburg moet je dus vroeg vertrekken om zeker niet te laat in Duinkerke te zijn. Daardoor waren we véél te vroeg in de haven, maar we werden probleemloos een boot vroeger overgezet! Complimenten en dank. W. Franken

  'Wilhelmus' reiste met DFDS Seaways aan boord de D Class

  Lees meer Lees minder