Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Harwich Veerboot Haven

  • Harwich Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Harwich vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Harwich Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Harwich Veerdiensten

Harwich Gids

Wat is er te doen in Harwich?

De geschiedenis van Harwich wordt verteld door mooie historische gebouwen uit de zestiende, zeventiende en achttiende eeuw. Een blikvanger is de Electric Palace Cinema. Deze bioscoop werd in 1911 gebouwd en is daarmee de oudste bioscoop van het Verenigd Koninkrijk. De Radar Tower bij Beacon Hill Fort was de eerste radarinstallatie van de Tweede Wereldoorlog en is op verzoek toegankelijk voor het publiek. Het Harwich Lifeboat station is een van de drukste reddingsbotenstations van Engeland. In het bijbehorende museum kunt u aan boord stappen van een voormalige reddingsboot. Vanuit het bezoekerscentrum op Ha’penny Pier worden in de zomermaanden wandeltochten georganiseerd onder begeleiding van gidsen die met veel enthousiasme vertellen over het leven in Harwich. In de stad bevinden zich verschillende restaurants waar uiteraard de typisch Engelse fish and chips worden geserveerd. Net even buiten Harwich ligt Dovercourt, een klein badplaatsje met veel allure.

Vervoer

Harwich is een kleine stad die prima wandelend te verkennen is.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.