Granville
Jersey (St Helier)
Veerboten naar Jersey
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Granville - Jersey (St Helier) is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Granville - Jersey (St Helier)

Nieuwste aanbiedingen voor Granville - Jersey (St Helier)

Granville naar Jersey Veerboot

De Granville Jersey veerdienst verbindt Frankrijk met Jersey. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Manche Iles Express. De veerdienst gaat maximaal 9 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 25 minuten.

Granville Jersey vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Frankrijk naar Jersey pagina.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Granville Jersey Veerboot klantenrecensies

 • "zeer correct"

  Bootreis verliep zeer vlot, perfecte timing, zeer vriendelijk personeel.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Retour St. Helier."

  Gave overtocht, snel geregeld en wat ruwer weer terug naar Granville.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Granville Gids

De havenstad Granville ligt aan de Cotentin schiereiland in het noordwesten van Frankrijk, aan het Engels Kanaal kust en aan de monding van de Bosq en Pointe du Roc. De stad heeft een lange militaire en religieuze verleden die tot heden bewaard is gebleven. De lager gelegen stad is gebouwd op drooggelegd land aan zee, met het bovenste deel van de oude stad omringd door wallen die uit de 15e eeuw dateren. De stad wordt gedomineerd door de kerk van Notre-Dame du Cap Lihou die gebouwd werd tussen 1441 en 1796. De imposante granieten structuur werd gebouwd in de Romaanse/vroeg-gotische stijl. De stad heeft ook een museum met documenten over de geschiedenis van de stad. Granville is ook de thuisbasis van het Musee Christian Dior, die gelegen is in het ouderlijk huis van de mode-ontwerper, Villa Les Rhumbs. Granville biedt een aantal activiteiten aan de bezoekers, variërend van vissen tot casino's. Er zijn ook tal van restaurants aan het water met een uitstekende lokale producten, waaronder verse lokaal gevangen vis.
Een veerboot kan worden genomen van Granville naar Jersey, met een reistijd van ongeveer 1 uur 20 minuten.


Jersey Gids

Jersey is een Britse kroon afhankelijkheid in het Engels Kanaal, voor de kust van Normandië. Samen met de Guernsey vormt Jersey de groepering die bekend staat als de Kanaaleilanden. De verdediging van al deze eilanden is de verantwoordelijkheid van het Verenigd Koninkrijk. Echter Jersey maakt geen deel uit van het Verenigd Koninkrijk, noch de Europese Unie, maar is eerder een aparte bezit van de Kroon. Prehistorische periode van Jersey heeft een rijke erfenis van artefacten opgeleverd. Resten van een grote Franse bos dat al meer dan 10.000 jaar geleden bestaat, toen het eiland deel uit het continent maakte is vandaag nog steeds te zien op St Ouen wanneer er een laagwater is. Vuursteentjes en ruwe stenen werktuigen werden achtergelaten door de jagers in La Cotte een la Chevre (geiten grot) nu 60 voet hoog (18 m) boven de zeespiegel aan de noordkust van St Ouen en La Cotte , St Brelade is een van de belangrijkste paleolithische sites in Europa.


De snelste manier om je boeking te plaatsen & te beheren

Download de Direct Ferries app of beheer je boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over het reizen per veerboot, onze veelgestelde vragen en hoe je contact met ons kunt opnemen voor hulp bij je boeking