Boek uw overtocht naar Fishguard

De veerhaven van Fishguard in Wales verbindt u met Rosslare in Ierland met een keuze uit 14 ferry overtochten per week. De duur van de Fishguard naar Rosslare overtocht uit 2 uur 30 minuten en het kruispunt wordt bediend door Stena Line.

Fishguard Havenkaart

Klik voor Kaart

Fishguard Veerboot Alternatieven

Fishguard Veerdiensten

 • Stena Line
  • 14 afvaarten / week 2 uur 30 min
  • Prijsaanvraag

Fishguard Veerboot haven

Het havenstadje Fishguard in Pembrokshire, Zuid-Wales is een klein markt stadje, opgedeeld in het havengedeelte bij Goodwick en Lower Fishguard.

Veerdiensten naar Fishguard meren aan in de haven in Goodwick en gaan naar het Ierse Rosslare. Een verbinding die al meer dan 100 jaar in stand is. De veerhaven zelf word gerund door Stena Line.

Wanneer u in de buurt bent is het de moeite waard om in het stadhuis het wandtapijt van de laatste invasie te bezichtigen. Het is 30 meter lang, 53 centimeter hoog en 77 mensen hebben er vier jaar lang aan gewerkt.

Hoe kom je in Fishguard Veerboot Haven

 • Fishguard Haven Adres

  Fishguard Harbour, Goodwick, Pembrokeshire, SA64 0BU, UK

 • Fishguard Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Fishguard vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Fishguard Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!