Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Scrabster Veerboot Haven

  • Scrabster Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Scrabster vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Scrabster Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Scrabster Veerdiensten

Scrabster Gids

Scrabster Gids

Thurso/Scrabster is het meest noordelijk gelegen stad van het vasteland van Schotland, en de thuisbasis van de meest noordelijke treinstation van het land. Gelegen aan de noordkust van Caithness, zijn de zeewaarts uitzicht gedomineerd door de verre kliffen van Dunnet Head in het noordoosten, en het eiland Hoy in het noorden. Haar oorsprong wordt geopenbaard in haar naam, die afkomstig is uit het Noors voor de rivier van Thor. De Vikingen waren hier goed ingeburgerd al vanaf de 900s, met behulp van de riviermonding als haven en visserij basis. Na de Viking's uitzetting, de stad bleef groeien rond de visserij en handel. Er is weinig overblijfselen uit haar vroege dagen, hoewel het nu dakloos Sint Peters-kerk voor in 1220 werd opgericht. In 1798, Sir John Sinclair van Ulbster bouwde de Nieuwe Stad in het zuiden en westen van de oude stad met brede straten aangelegd op een regelmatig raster. Veel van het oorspronkelijke patroon van beide steden blijft tegenwoordig te zien. In de jaren 1850 ontwikkelde Scrabster tot een belangrijke haven.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.