Belfast
Liverpool Birkenhead
Veerboten naar Engeland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Belfast - Liverpool Birkenhead is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Belfast - Liverpool Birkenhead

Nieuwste aanbiedingen voor Belfast - Liverpool Birkenhead

Belfast naar Liverpool Birkenhead Veerboot

De Belfast Liverpool Birkenhead veerdienst verbindt Noord Ierland met Engeland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Stena Line. De veerdienst gaat maximaal 16 keer per week met een vaartijd van ongeveer 8 uur.

Belfast Liverpool Birkenhead vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Alternatieven voor Belfast - Liverpool Birkenhead

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Noord Ierland naar Engeland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • De reistijd per veerboot van Belfast naar Liverpool Birkenhead is ongeveer 8h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • De prijs van de ferry overtocht van Belfast naar Liverpool Birkenhead kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Belfast naar Liverpool Birkenhead is 282 €.
 • Er is 1 ferrymaatschappij voor Belfast naar Liverpool Birkenhead en dat is
  • Stena Line
 • Boek overtochten van Belfast naar Liverpool Birkenhead via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Ja, je kunt als voetpassagier van Belfast naar Liverpool Birkenhead reizen met
  • Stena Line
 • Ja, je kunt met een voertuig van Belfast naar Liverpool Birkenhead reizen met
  • Stena Line
 • Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig om je hond mee te nemen aan boord. Lees vooraf alle overheidsvoorschriften en reisinformatie met huisdieren. Momenteel kun je honden meenemen op veerboten van
  • Stena Line
 • De afstand van Belfast naar Liverpool Birkenhead is ongeveer 188 zeemijlen.

Belfast Liverpool Birkenhead Veerboot klantenrecensies

 • "Nice crossing to get to Liverpool overnight"

  Perfect crossing, only booking meals upfront in the restaurants makes no sense, you get on board only around 21.00/21.30 pm and have to go to cars already at 6.10, so not much time for relaxed meals. There is however enough food to buy on board to have a quick bite.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Belfast Gids

Belfast is de grootste stad en de hoofdstad van Noord-Ierland. Het grootste deel van de stad ligt in County Antrim, maar delen van Oost- en Zuid-Belfast liggen in County Down. Belfast is van oudsher het centrum van de Ierse linnen-industrie, de productie van tabak, touw en scheepsbouw. De belangrijkste scheepsbouwer van de stad, Harland en Wolff staat bekend om de bouw van de RMS Titanic. Vandaag de dag, Belfast blijft een centrum voor industrie, evenals de kunsten, het hoger onderwijs, het bedrijfsleven, en de wet, en is de economische motor van Noord-Ierland. Het centrum van Belfast heeft een aanzienlijke uitbreiding en vernieuwing ondergaan in de afgelopen jaren, met name rond Victoria Square.
Belfast heeft een grote haven die gebruikt wordt voor zowel het exporteren en importeren van goederen als voor passagiers veerdiensten. Stena Line heeft vaste routes vanaf Belfast naar Cairnryan in Schotland, en overtochten worden verzorgd met behulp van hun conventionele schepen - met een vaartijd van ongeveer 2 uur en 15 minuten. Tot 2011, de route ging naar Stranraer en gebruikte een HSS (High Speed Service) schip - met een vaartijd van ongeveer 90 minuten. Stena Line biedt ook veerdiensten naar Liverpool. Seizoensgebonden veerdiensten naar Douglas op het Isle of Man wordt verzorgd door de Isle of Man Steam Packet Company.


Liverpool Birkenhead Gids

Liverpool is gelegen aan de oostelijke kant van de monding van de Mersey, in Merseyside in het noordwesten van Engeland. Verschillende gebieden van het centrum van Liverpool werden World Heritage Site-status toegekend door de UNESCO in 2004. De Maritieme handelsstad Liverpool omvat de Pier Head, Albert Dock en William Brown Street. Liverpool is ook de thuisbasis van twee Premier League voetbalclubs Liverpool en Everton. Wedstrijden tussen de twee staan bekend als de Merseyside derby. De wereldberoemde Grand National neemt ook plaatsen jaarlijks op Aintree Racecourse, aan de rand van de stad. Spoorwegen, transatlantische stoomschepen, gemeentelijke trams en elektrische treinen werden alle pionier in Liverpool als vormen van openbaar vervoer. In 1829 en 1836 de eerste spoortunnels in de wereld werden gebouwd onder Liverpool. Van 1950-1951, 's werelds eerste geplande passagiers helikopter dienst liep tussen Liverpool en Cardiff.

De haven van Liverpool is een van de grootste havens van Groot-Brittannië, en verstrekt passagiersveerdiensten over de Ierse Zee naar Belfast, Dublin en het eiland Man. Diensten worden verzorgd door verschillende veerbootmaatschappijen, waaronder The Isle of Man Steam Packet Company, P&O Ferries en Stena Line. In 2007 werd een nieuwe cruise terminal geopend in Liverpool, gelegen naast de Pier Head in het centrum van de stad.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking