Belfast
Liverpool Birkenhead
Veerboten naar Engeland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Belfast - Liverpool Birkenhead

Veerboot van Belfast naar Liverpool Birkenhead

Er zijn gewoonlijk 1 dagelijkse en 13 wekelijkse afvaarten tussen Belfast en Liverpool Birkenhead. Deze veerdienst wordt verzorgd door Stena Line. Belfast Liverpool Birkenhead veerboten kosten tussen €87 en €499, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Belfast Liverpool Birkenhead veerboten.

Belfast Liverpool Birkenhead Veerboot Tijden

De vroegste Belfast Liverpool Birkenhead ferry overtochten vertrekken meestal vanuit Belfast rond 10:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 22:30.

Hoe lang is de veerdienst van Belfast naar Liverpool Birkenhead?

Belfast Liverpool Birkenhead Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 8h 0m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 7u 0m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Belfast Liverpool Birkenhead Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 1 dagelijkse afvaarten en tot 13 wekelijkse ferry overtochten van Belfast naar Liverpool Birkenhead. Deze afvaarten worden verzorgd door Stena Line. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen tijdens het hoogseizoen vaak toenemen.

Belfast Liverpool Birkenhead Veerboot Prijzen

Belfast Liverpool Birkenhead veerboot prijzen variëren meestal tussen €87* en €499*. De gemiddelde prijs is €318*. De goedkoopste Belfast Liverpool Birkenhead veerboot prijzen beginnen vanaf €36*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €130*. De gemiddelde prijs voor een auto is €380*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Belfast naar Liverpool Birkenhead?

De afstand tussen Belfast en Liverpool Birkenhead is ongeveer 216,5 mijl (348,5 km) of 188,2 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Belfast Liverpool Birkenhead ferry?

Ja, Stena Line laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Belfast en Liverpool Birkenhead. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Belfast en Liverpool Birkenhead.

Kan ik te voet reizen van Belfast naar Liverpool Birkenhead?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Stena Line tussen Belfast en Liverpool Birkenhead.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de ferry van Belfast naar Liverpool Birkenhead?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboot van Belfast naar Liverpool Birkenhead met Stena Line. Houd er rekening mee dat uw huisdier mogelijk in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Belfast - Liverpool Birkenhead

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Noord Ierland naar Engeland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Belfast - Liverpool Birkenhead Route-overzicht
Land van vertrek UK
Land van bestemming UK
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Stena Line
Gemiddelde prijs 404 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 1
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 13
Gemiddelde vaartijd 8h 0m
Snelste Zeiltijd 7h 0m
Eerste veerboot 10:30
Laatste veerboot 22:30
Afstand 188 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Belfast naar Liverpool Birkenhead?

De reistijd per veerboot van Belfast naar Liverpool Birkenhead is ongeveer 8h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Belfast naar Liverpool Birkenhead?

De prijs van de ferry overtocht van Belfast naar Liverpool Birkenhead kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Belfast naar Liverpool Birkenhead is 372 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Belfast naar Liverpool Birkenhead?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Belfast naar Liverpool Birkenhead en dat is
  • Stena Line

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Belfast naar Liverpool Birkenhead?

Boek overtochten van Belfast naar Liverpool Birkenhead via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Belfast naar Liverpool Birkenhead?

Ja, je kunt als voetpassagier van Belfast naar Liverpool Birkenhead reizen met
  • Stena Line

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Belfast naar Liverpool Birkenhead?

Ja, je kunt met een voertuig van Belfast naar Liverpool Birkenhead reizen met
  • Stena Line

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Belfast naar Liverpool Birkenhead?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Stena Line

Wat is de afstand tussen Belfast en Liverpool Birkenhead?

De afstand van Belfast naar Liverpool Birkenhead is ongeveer 188 zeemijlen.

Belfast Gids

Belfast is de grootste stad en de hoofdstad van Noord-Ierland. Het grootste deel van de stad ligt in County Antrim, maar delen van Oost- en Zuid-Belfast liggen in County Down. Belfast is van oudsher het centrum van de Ierse linnen-industrie, de productie van tabak, touw en scheepsbouw. De belangrijkste scheepsbouwer van de stad, Harland en Wolff staat bekend om de bouw van de RMS Titanic. Vandaag de dag, Belfast blijft een centrum voor industrie, evenals de kunsten, het hoger onderwijs, het bedrijfsleven, en de wet, en is de economische motor van Noord-Ierland. Het centrum van Belfast heeft een aanzienlijke uitbreiding en vernieuwing ondergaan in de afgelopen jaren, met name rond Victoria Square.
Belfast heeft een grote haven die gebruikt wordt voor zowel het exporteren en importeren van goederen als voor passagiers veerdiensten. Stena Line heeft vaste routes vanaf Belfast naar Cairnryan in Schotland, en overtochten worden verzorgd met behulp van hun conventionele schepen - met een vaartijd van ongeveer 2 uur en 15 minuten. Tot 2011, de route ging naar Stranraer en gebruikte een HSS (High Speed Service) schip - met een vaartijd van ongeveer 90 minuten. Stena Line biedt ook veerdiensten naar Liverpool. Seizoensgebonden veerdiensten naar Douglas op het Isle of Man wordt verzorgd door de Isle of Man Steam Packet Company.


Liverpool Birkenhead Gids

Liverpool is gelegen aan de oostelijke kant van de monding van de Mersey, in Merseyside in het noordwesten van Engeland. Verschillende gebieden van het centrum van Liverpool werden World Heritage Site-status toegekend door de UNESCO in 2004. De Maritieme handelsstad Liverpool omvat de Pier Head, Albert Dock en William Brown Street. Liverpool is ook de thuisbasis van twee Premier League voetbalclubs Liverpool en Everton. Wedstrijden tussen de twee staan bekend als de Merseyside derby. De wereldberoemde Grand National neemt ook plaatsen jaarlijks op Aintree Racecourse, aan de rand van de stad. Spoorwegen, transatlantische stoomschepen, gemeentelijke trams en elektrische treinen werden alle pionier in Liverpool als vormen van openbaar vervoer. In 1829 en 1836 de eerste spoortunnels in de wereld werden gebouwd onder Liverpool. Van 1950-1951, 's werelds eerste geplande passagiers helikopter dienst liep tussen Liverpool en Cardiff.

De haven van Liverpool is een van de grootste havens van Groot-Brittannië, en verstrekt passagiersveerdiensten over de Ierse Zee naar Belfast, Dublin en het eiland Man. Diensten worden verzorgd door verschillende veerbootmaatschappijen, waaronder The Isle of Man Steam Packet Company, P&O Ferries en Stena Line. In 2007 werd een nieuwe cruise terminal geopend in Liverpool, gelegen naast de Pier Head in het centrum van de stad.


Belfast naar Liverpool Birkenhead Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Stena Line 10:30 18:30 8 uur Ma, wo, do, vr, za, zo
Stena Line 22:30 06:30 8 uur Alledaags

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.