Douglas
Belfast
Veerboten naar Noord Ierland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Douglas - Belfast

Veerboot van Douglas naar Belfast

Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Steam Packet. Douglas Belfast veerboten kosten tussen €28 en €368, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief eventuele servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Douglas Belfast veerboten.

Douglas Belfast Veerboot Tijden

De eerste Douglas Belfast ferry vertrekt meestal vanuit Douglas rond 07:00 uur. De laatste ferry vertrekt meestal om 20:00.

Hoe lang is de veerdienst van Douglas naar Belfast?

Douglas Belfast Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 3h 19m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 45m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Douglas Belfast Veerboot Dienstregelingen

Er is 1 wekelijkse afvaart van Douglas naar Belfast verzorgd door Steam Packet. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Douglas Belfast Veerboot Prijzen

Douglas Belfast veerboot prijzen variëren tussen €28* en €368*. De gemiddelde prijs is €179*. De goedkoopste Douglas Belfast veerboot prijzen beginnen vanaf €28*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €75*. De gemiddelde prijs voor een auto is €333*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Douglas naar Belfast?

De afstand tussen Douglas en Belfast is ongeveer 104,7 mijl (168,5 km) of 91,0 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Douglas Belfast ferry?

Ja, Steam Packet laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Douglas en Belfast. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Douglas en Belfast.

Kan ik te voet reizen van Douglas naar Belfast?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Stoompakket tussen Douglas en Belfast.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de ferry van Douglas naar Belfast?

Huisdieren zijn momenteel niet toegestaan aan boord van de veerboten van Douglas naar Belfast.

Alternatieven voor Douglas - Belfast

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Eiland van Man naar Noord Ierland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Douglas - Belfast Route-overzicht
Land van vertrek UK
Land van bestemming UK
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Steam Packet
Gemiddelde prijs 228 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 3h 19m
Snelste Zeiltijd 2h 45m
Eerste veerboot 07:00
Laatste veerboot 20:00
Afstand 91 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Douglas naar Belfast?

De reistijd per veerboot van Douglas naar Belfast is ongeveer 2h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Douglas naar Belfast?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Douglas naar Belfast en dat is
  • Steam Packet

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Douglas naar Belfast?

Boek overtochten van Douglas naar Belfast via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Douglas naar Belfast?

Ja, je kunt als voetpassagier van Douglas naar Belfast reizen met
  • Steam Packet

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Douglas naar Belfast?

Ja, je kunt met een voertuig van Douglas naar Belfast reizen met
  • Steam Packet

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Douglas naar Belfast?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.

Douglas Gids

Douglas, op het eiland Man is de grootste en de hoofdstad van het eilanden. De stad is gelegen aan de monding van de rivier Douglas, die een deel van de haven en de commerciële haven maakt. De stad is ook gelegen aan een baai, Douglas Bay, die ongeveer twee mijl lang is. De stad is het belangrijkste commerciële centrum voor het bedrijfsleven, financiën, juridische diensten, vervoer, winkels, entertainment en de scheepvaart.
De stad heeft een groot aantal bezienswaardigheden zoals de Tower Refuge, een klein kasteel gebouwd op Conister Rock op Douglas Bay als een toevluchtsoord voor schipbreukelingen. Er is ook een paardentram die langs de promenade van de Sea Terminal aan de Manx Electric Railway rijdt en stoomtreinen die 15 mijl reizen vanaf Douglas station naar Port Erin in het zuiden van het eiland. Voor de liefhebbers van autosport, de jaarlijkse Isle of Man TT motorrace begint en eindigt in de stad.
De haven in de stad is de primaire en enige haven op het eiland Man, met veerdiensten die het eiland verbinden met de Britse eilanden en het Ierse vasteland. De ferry terminal is gelegen aan de waterkant, op Centraal-Promenade, midden in het hart van de stad.


Belfast Gids

De stad Belfast is gelegen in County Antrim in Noord-Ierland, hoewel sommige delen van het oosten en zuiden van Belfast zijn gelegen in County Down. Belfast is ook de hoofdstad van Noord-Ierland stad. Zittend aan de monding van de rivier de Lagan, waar het wordt een diepe en beschutte Lough, Belfast is omgeven door bergen die een micro-klimaat dat bevorderlijk is voor de tuinbouw te maken. Uit het Victoriaanse botanische tuinen in het hart van de stad naar de hoogten van Cave Hill Country Park, de grote uitgestrektheid van Lagan Valley Regional Park aan Colin Glen, Belfast bevat een overvloed aan parken en bossen parken. Parken en tuinen zijn een integraal onderdeel van het erfgoed van Belfast, en de thuisbasis van een overvloed aan wilde dieren en populaire plaatsen voor een picknick, een wandeling of joggen. Tal van evenementen plaats in heel waaronder festivals zoals Rose Week en speciale activiteiten, zoals vogels kijken 's avonds en grote beest jaagt. De bouwstijl van Belfast gebouwen variëren van Edwardian, zoals het stadhuis, aan de moderne, zoals Waterfront Hall. Veel van Victoriaanse bezienswaardigheden van de stad, waaronder de belangrijkste Lanyon Building aan de Queen's University Belfast en de Linenhall Bibliotheek, werden ontworpen door Sir Charles Lanyon.

Vanuit de haven van de stad, veerboten vertrekken naar Cairnryan in Schotland, Liverpool in Engeland en Douglas op het eiland Man.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.