Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Kirkwall Veerboot Haven

  • Kirkwall Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Kirkwall vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Kirkwall Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Kirkwall Veerdiensten

Kirkwall Gids

Kirkwall Gids

Kirkwall is de grootste stad en hoofdstad van de Orkney-eilanden.De stad was voor het eerst ontdekt in de Orkneyinga saga in het jaar 1046.Kirkwall opgericht door Earl Rognvald Brusason, de Stad en Royal Burgh of Kirkwall is de hoofdstad en administratieve centrum van Orkney. De naam is afkomstig van de Oud-Noorse 'Kirkjuvagar', betekenis voor'kerk-bay' en verwijst naar een veel oudere kerk dan de huidige kathedraal. De oorspronkelijke stad is een van de best bewaarde voorbeelden van een oude Noorse stad. Geografie van Kirkwall is misschien moeilijk te zien, maar is in werkelijkheid vrij eenvoudig. Harbour Staat loopt van oost naar west langs de waterkant, met de havenfaciliteiten verder uit te breiden tot het noorden. Het is verbonden met het zuiden door de middeleeuwse Bridge Straat en Albert Straat naar andere Kirkwall belangrijkste punt van focus Broad Street, en ook met St Magnus Cathedral, de Tourist Information Centre, het stadhuis, en de Orkney Museum.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.