Boek uw overtocht naar Hull

De veerhaven van Hull in Engeland verbindt u met Rotterdam in Nederland met een keuze uit 7 ferry overtochten per week. De duur van de Hull naar Rotterdam overtocht uit 11 uur en het kruispunt wordt bediend door P&O Ferries.

Hull Havenkaart

Klik voor Kaart

Hull Veerboot Alternatieven

Hull Veerdiensten

 • P&O Ferries
  • 7 afvaarten / week 11 uur
  • Prijsaanvraag

Hull Gids

Hull (officiële naam: Kingston-upon-Hull) is een havenstad in het noordoosten van Engeland. De stad is via de rivier de Humber verbonden met de Noordzee. Vanuit de haven van Hull vertrekken veerboten naar Rotterdam. De overtocht duurt ongeveer 12 uur.

Wat is er te doen in Hull?

Hull had lange tijd het imago van een saaie industriestad, maar is de afgelopen jaren weer helemaal tot leven gekomen. In 2017 was Hull zelfs de Culturele Hoofdstad van Groot-Brittannië. Het oudste evenement van de stad is de jaarlijkse kermis in oktober. Dit is een van grootste kermissen van Europa.

Bezoekers uit de wijde omgeving komen af op de spannende attracties en talloze eetkraampjes. Liefhebbers van cultuur en geschiedenis mogen een bezoek aan het unieke Museums Quarter zeker niet overslaan. Hier vindt u onder andere Wilberforce House, het Streetlife Museum en het Hull and East Riding Museum.

In het centrum van de stad liggen verder de Ferens Art Gallery en het Maritime Museum. Bij Sammy’s Point bevindt zich het aquarium The Deep waar u prachtige zeedieren kunt bewonderen. Iets buiten Hull ligt het landgoed Burton Constable Hall. Hier kunt u historische collecties bekijken in de prachtige kamers van het landhuis, wandelen door de sprookjesachtige tuinen en de dag afsluiten met een typisch Engelse afternoon tea in de tea room.

Vervoer

Het centrum van Hull kunt u prima al wandelend verkennen. In de omgeving van de stad. Daarnaast beschikt de stad over een efficiënt openbaar vervoerssysteem met bussen.

Hoe kom je in Hull Veerboot Haven

 • Hull Haven Adres

  Terminal 1,King George Dock,Hedon Road,Hull HU9 5PS,UK Terminal 2,King George Dock,Hedon Road,Hull HU9 5PR,UK

 • Hull Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Hull vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Hull Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!