Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Hull Veerboot Haven

  • Hull Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Hull vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Hull Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Hull Veerdiensten

Hull Gids

Wat is er te doen in Hull?

Hull had lange tijd het imago van een saaie industriestad, maar is de afgelopen jaren weer helemaal tot leven gekomen. In 2017 was Hull zelfs de Culturele Hoofdstad van Groot-Brittannië. Het oudste evenement van de stad is de jaarlijkse kermis in oktober. Dit is een van grootste kermissen van Europa. Bezoekers uit de wijde omgeving komen af op de spannende attracties en talloze eetkraampjes. Liefhebbers van cultuur en geschiedenis mogen een bezoek aan het unieke Museums Quarter zeker niet overslaan. Hier vindt u onder andere Wilberforce House, het Streetlife Museum en het Hull and East Riding Museum. In het centrum van de stad liggen verder de Ferens Art Gallery en het Maritime Museum. Bij Sammy’s Point bevindt zich het aquarium The Deep waar u prachtige zeedieren kunt bewonderen. Iets buiten Hull ligt het landgoed Burton Constable Hall. Hier kunt u historische collecties bekijken in de prachtige kamers van het landhuis, wandelen door de sprookjesachtige tuinen en de dag afsluiten met een typisch Engelse afternoon tea in de tea room.

Vervoer

Het centrum van Hull kunt u prima al wandelend verkennen. In de omgeving van de stad. Daarnaast beschikt de stad over een efficiënt openbaar vervoerssysteem met bussen.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.