Red Funnel
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Red Funnel

Red Funnel

Red Funnel is de oorspronkelijke veerbootmaatschappij van het Isle of Wight, die al meer dan 150 jaar veerdiensten verzorgt voor voetgangers, auto's en andere voertuigen. Ze exploiteren elke dag meer dan 35 overtochten en zijn trots op het leveren van een geweldige klantervaring.

De snelle Red Jet veerboten brengen je in slechts 23 minuten naar het Isle of Wight en zijn de ideale service voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Deze veerdienst voor passagiers vaart elke 30 minuten tussen Southampton en West Cowes tijdens piekuren, van maandag tot zaterdag, en elke 60 minuten op andere tijden.

De veerdienst van Red Funnel is beschikbaar van maart tot oktober elke 60 minuten vanuit Southampton naar East Cowes en de rest van het jaar elke 90 minuten. Vanuit East Cowes is het gemakkelijk om elke bestemming op het eiland te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Alle veerboten van Red Funnel zijn volledig voorzien van airconditioning en bieden een zeer comfortabele reiservaring, met comfortabele stoelen, gratis wifi en drankjes aan boord op alle overtochten.

Direct Ferries biedt Red Funnel dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Red Funnel overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Red Funnel dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.