Douglas
Liverpool
Veerboten naar Engeland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Douglas - Liverpool

Veerboot van Douglas naar Liverpool

Er zijn gewoonlijk 1 dagelijkse en 10 wekelijkse afvaarten tussen Douglas en Liverpool. Deze veerdienst wordt verzorgd door Steam Packet. Douglas Liverpool veerboten kosten tussen €55 en €410, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Douglas Liverpool veerboten.

Douglas Liverpool Veerboot Tijden

De vroegste Douglas Liverpool ferry overtochten vertrekken meestal vanuit Douglas rond 07:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 23:59.

Hoe lang is de veerboot van Douglas naar Liverpool?

Douglas Liverpool Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 2u45m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 45m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Douglas Liverpool Vaartijden

Er zijn gemiddeld 1 dagelijkse afvaarten en tot 10 wekelijkse veerdiensten van Douglas naar Liverpool. Deze afvaarten worden verzorgd door Steam Packet. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen tijdens het hoogseizoen vaak toenemen.

Douglas Liverpool Veerboot Prijzen

Douglas Liverpool veerboot prijzen variëren tussen €55* en €410*. De gemiddelde prijs is meestal €220*. De goedkoopste Douglas Liverpool veerboot prijzen beginnen vanaf €28*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €118*. De gemiddelde prijs voor een auto is €358*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Douglas naar Liverpool?

De afstand tussen Douglas en Liverpool is ongeveer 112,0 mijl (180,3 km) of 97,4 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Douglas Liverpool ferry?

Ja, Steam Packet laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Douglas en Liverpool. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Douglas en Liverpool.

Kan ik te voet reizen van Douglas naar Liverpool?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Stoompakket tussen Douglas en Liverpool.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de ferry van Douglas naar Liverpool?

Huisdieren zijn momenteel niet toegestaan aan boord van de veerboten van Douglas naar Liverpool.

Alternatieven voor Douglas - Liverpool

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Eiland van Man naar Engeland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Douglas - Liverpool Route-overzicht
Land van vertrek UK
Land van bestemming UK
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Steam Packet
Gemiddelde prijs 279 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 1
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 10
Gemiddelde vaartijd 2h 45m
Eerste veerboot 07:00
Laatste veerboot 23:59
Afstand 97 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Douglas naar Liverpool?

De reistijd per veerboot van Douglas naar Liverpool is ongeveer 2h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Douglas naar Liverpool?

De prijs van de ferry overtocht van Douglas naar Liverpool kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Douglas naar Liverpool is 258 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Douglas naar Liverpool?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Douglas naar Liverpool en dat is
  • Steam Packet

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Douglas naar Liverpool?

Boek overtochten van Douglas naar Liverpool via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Douglas naar Liverpool?

Ja, je kunt als voetpassagier van Douglas naar Liverpool reizen met
  • Steam Packet

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Douglas naar Liverpool?

Ja, je kunt met een voertuig van Douglas naar Liverpool reizen met
  • Steam Packet

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Douglas naar Liverpool?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.

Wat is de afstand tussen Douglas en Liverpool?

De afstand van Douglas naar Liverpool is ongeveer 97 zeemijlen.

Douglas Gids

Douglas, op het eiland Man is de grootste en de hoofdstad van het eilanden. De stad is gelegen aan de monding van de rivier Douglas, die een deel van de haven en de commerciële haven maakt. De stad is ook gelegen aan een baai, Douglas Bay, die ongeveer twee mijl lang is. De stad is het belangrijkste commerciële centrum voor het bedrijfsleven, financiën, juridische diensten, vervoer, winkels, entertainment en de scheepvaart.
De stad heeft een groot aantal bezienswaardigheden zoals de Tower Refuge, een klein kasteel gebouwd op Conister Rock op Douglas Bay als een toevluchtsoord voor schipbreukelingen. Er is ook een paardentram die langs de promenade van de Sea Terminal aan de Manx Electric Railway rijdt en stoomtreinen die 15 mijl reizen vanaf Douglas station naar Port Erin in het zuiden van het eiland. Voor de liefhebbers van autosport, de jaarlijkse Isle of Man TT motorrace begint en eindigt in de stad.
De haven in de stad is de primaire en enige haven op het eiland Man, met veerdiensten die het eiland verbinden met de Britse eilanden en het Ierse vasteland. De ferry terminal is gelegen aan de waterkant, op Centraal-Promenade, midden in het hart van de stad.


Liverpool Gids

De stad Birkenhead is gelegen aan de Wirral schiereiland in het noordwesten van Engeland. De stad ligt tegenover de stad Liverpool, op de westelijke oever van de monding van de Mersey. Geschiedenis van de stad is sterk verbonden met de zee, via de zeehaven en haar geschiedenis in de scheepsbouw. William Laird, en zijn zoon John, waren invloedrijk in het ontwerp van de stad. Onderdelen werden uitgevoerd in een grid-ijzer patroon zoals Edinburgh New Town met gelijkaardige architectuur aangelegd. Dit rasterpatroon werd gecentreerd rond Hamilton plein, dat werd gestart in 1826 en, afgezien van Trafalgar Square in Londen, bevat de meest monumentale gebouwen op een plaats in Engeland, waaronder Birkenhead stadhuis. Op korte afstand van Hamilton-plein zijn twee andere opmerkelijke monumenten: de Queensway Tunnel Hoofdingang en de Woodside Ferry Terminal. De film Chariots of Fire had scènes geschoten Woodside, die waren bedoeld om een voorstelling van Dover in de jaren 1920 zijn.

Veerdiensten vanuit de haven vertrekken naar Dublin in Ierland, Belfast in Noord-Ierland en aan de overkant van de monding van de Mersey naar Liverpool.


Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.