St Malo naar Guernsey Veerboot

De St Malo Guernsey veerdienst verbindt Frankrijk met Guernsey. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Condor Ferries. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 55 minuten.

St Malo Guernsey vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

St Malo - Guernsey Veerbootmaatschappij

 • Condor Ferries
  • 7 Afvaarten / Week 1 uur 55 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde St Malo Guernsey tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste St Malo Guernsey boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

St Malo Guernsey Veerboot klantenrecensies

 • "Condor Ferries Saint Malo / Guernsey"

  Goede overtochten gehad, alles was door Directferries goed geregeld. Condor Rapide voer precies op tijd en heeft beide overtochten in ongeveer 2 uur gedaan.

  'Hendrik' reisde mee op de route St Malo Guernsey met Condor Ferries aan boord de Condor Rapide

  Lees meer Lees minder
 • "super"

  Fijne reis gehad, alles super geregeld

  'Steven' reisde mee op de route St Malo Guernsey met Condor Ferries aan boord de Condor Rapide

  Lees meer Lees minder
 • "Goede overtocht!"

  Fijne overtocht, goede service, jammer dat ze maar 1x per dag gaan want dat beperkt de reismogelijkheden.

  'Nicola' reisde mee op de route St Malo Guernsey met Condor Ferries aan boord de Condor Rapide

  Lees meer Lees minder
 • "In orde"

  Reis was prima. Schip vertrok keurig op tijd en kwam keurig op tijd aan. Enige!minpunt was het feit dat ik, toen ik een aantal dagen eerder mijn reis wilde wijzigen door een paar dagen later te vertrekken, flink bij moest betalen; ruim 140 euro extra vind ik best veel op een totaalbedrag van ongeveer 300 euro voor de gehele reis. Verder geen op- of aanmerkingen.

  'Patrick' reisde mee op de route St Malo Guernsey met Condor Ferries aan boord de Condor Rapide

  Lees meer Lees minder

St Malo Gids

De Franse stad en zeehaven van St Malo ligt in Bretagne in het noordwesten van Frankrijk en ligt op het Engels Kanaal kust. Het werd gebouwd op een eiland van graniet en heeft een unieke sfeer, een mooi landschap en mooie stranden. St Malo is populair bij toeristen uit heel Europa, hoewel het voor sommige bezoekers het is nog maar het begin of het einde van een vakantie naar Bretagne als ze gebruik maken van de haven van de stad om ook van en naar Engeland te krijgen. De stad wordt algemeen beschouwd als de mooiste kanaal haven van Frankrijk met zijn geplaveide straten, hotels, bars, restaurants en winkels. Er zijn straten en pleinen omzoomd met hoge herenhuizen die op hun beurt worden omsloten door een compleet circuit van wallen. De moderne haven verbindt nu de citadel met het vasteland.

De haven van St Malo heeft twee nieuwe ferry terminals die goede voorzieningen voor passagiers met inbegrip van cadeauwinkels, cafés en wisselkantoor hebben. Veerdiensten vanuit de haven vertrekken naar Poole, Portsmouth en Weymouth in Engeland, via de Kanaaleilanden.

Guernsey Gids

Het eiland Guernsey is gelegen aan het Engels Kanaal en is een van de Kanaaleilanden. Het eiland ligt ongeveer 50 kilometer ten westen van de Franse kust van Normandië, is een bezit van de Britse Kroon. Voor de meeste bezoekers, de kust van het eiland is de grootste trekpleister. Er zijn 27 zeer verschillende baaien om uit te kiezen - sommige met lange en populaire stukken zand, anderen met verborgen baaien die zelden toeristen trekken. De prachtige zuidkust is bekleed met prachtige kliffen en zijn best te voet verkend.

St Peter Port haven is een van de mooiste van Europa en biedt de perfecte uitzicht als u in de haven arriveert. Veerboten naar Guernsey vertrekken vanuit de havens langs de zuidkust van het Verenigd Koninkrijk en duren ongeveer drie uur. Traditionele veerboten worden in alle weersomstandigheden gebruikt, en het hele jaar door, veerdiensten worden aangeboden vanuit Portsmouth. Overtochten van en naar St Malo, Frankrijk hebben een reistijd van ongeveer twee uur. Er zijn ook seizoensgebonden veerboten van en naar de Normandische kust van Frankrijk. De haven ligt in het hart van de hoofdstad van het eiland.