Guernsey naar Jersey Veerboot

De Guernsey Jersey veerdienst verbindt Guernsey met Jersey en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Condor Ferries veerdienst gaat tot 12 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur Terwijl de veerdienst van Manche Iles Express vertrekt tot 4 keer per week en duurt 1 uur 20 min.

Dus dat is een totaal van 16 overtochten per week op de Guernsey Jersey route tussen Guernsey en Jersey. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Guernsey - Jersey Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Guernsey Jersey tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Guernsey Jersey boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Guernsey Gids

Guernsey is een bezit van de Britse Kroon en maakt deel uit van de Kanaaleilanden gelegen aan het Engels Kanaal. Het eiland ligt ongeveer 50 km ten westen van de Franse Normandische kust en 120 km ten zuiden van Weymouth, Engeland. Met zijn milder klimaat, eilandbewoners genieten het grootste deel van het buitenleven, met prachtige stranden en klifpaden, eilandhoppen naar de naburige eilanden en het eten 'al fresco' tijdens de zomermaanden. St Peter Port is de hoofdstad van Guernsey en wordt gekenmerkt door mooie geplaveide straatjes en een mooie jachthaven.

Met een spectaculaire kustlijn en het platteland, de eilanden bieden een enorme selectie van activiteiten in Guernsey. Het eiland heeft een scala aan buitenactiviteiten waaronder coasteering, klimmen en fietsen, duiken en kajakken, surfen, windsurfen en zeilen voor de meer avontuurlijke bezoekers.

Gelegen aan de oostzijde van Guernsey in zijn hoofdstad, St Peter Port, de haven van Guernsey ligt op slechts 10 minuten loopafstand van het centrum van de stad. De ferry terminal biedt veerdiensten naar de andere Kanaaleilanden, Frankrijk en het Britse vasteland. Het terminal gebouw heeft veel winkels en restaurants.