Guernsey
Jersey (St Helier)
Veerboten naar Jersey
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Guernsey - Jersey (St Helier) is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Guernsey - Jersey (St Helier)

Guernsey naar Jersey Veerboot

De Guernsey Jersey veerdienst verbindt Guernsey met Jersey en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Condor Ferries veerdienst gaat tot 9 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 hour Terwijl de veerdienst van Manche Iles Express vertrekt tot 3 keer per week en duurt 1 uur 20 minuten.

Dus dat is een totaal van 12 overtochten per week op de Guernsey Jersey route tussen Guernsey en Jersey. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Guernsey naar Jersey.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Guernsey naar Jersey (St Helier)?

  De reistijd per veerboot van Guernsey naar Jersey (St Helier) is ongeveer 1h 10m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Guernsey naar Jersey (St Helier)?

  De prijs van de ferry overtocht van Guernsey naar Jersey (St Helier) kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Guernsey naar Jersey (St Helier) is 166 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Guernsey naar Jersey (St Helier)?

  Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Guernsey naar Jersey (St Helier). Dit zijn
  • Condor Ferries
  • Manche Iles Express
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Guernsey naar Jersey (St Helier)?

  Boek overtochten van Guernsey naar Jersey (St Helier) via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Guernsey naar Jersey (St Helier)?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Guernsey naar Jersey (St Helier) reizen met
  • Condor Ferries
  • Manche Iles Express
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Guernsey naar Jersey (St Helier)?

  Ja, je kunt met een voertuig van Guernsey naar Jersey (St Helier) reizen met
  • Condor Ferries
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Guernsey naar Jersey (St Helier)?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Condor Ferries
 • Wat is de afstand tussen Guernsey en Jersey (St Helier)?

  De afstand van Guernsey naar Jersey (St Helier) is ongeveer 29 zeemijlen.

Guernsey Gids

Guernsey is een bezit van de Britse Kroon en maakt deel uit van de Kanaaleilanden gelegen aan het Engels Kanaal. Het eiland ligt ongeveer 50 km ten westen van de Franse Normandische kust en 120 km ten zuiden van Weymouth, Engeland. Met zijn milder klimaat, eilandbewoners genieten het grootste deel van het buitenleven, met prachtige stranden en klifpaden, eilandhoppen naar de naburige eilanden en het eten 'al fresco' tijdens de zomermaanden. St Peter Port is de hoofdstad van Guernsey en wordt gekenmerkt door mooie geplaveide straatjes en een mooie jachthaven.

Met een spectaculaire kustlijn en het platteland, de eilanden bieden een enorme selectie van activiteiten in Guernsey. Het eiland heeft een scala aan buitenactiviteiten waaronder coasteering, klimmen en fietsen, duiken en kajakken, surfen, windsurfen en zeilen voor de meer avontuurlijke bezoekers.

Gelegen aan de oostzijde van Guernsey in zijn hoofdstad, St Peter Port, de haven van Guernsey ligt op slechts 10 minuten loopafstand van het centrum van de stad. De ferry terminal biedt veerdiensten naar de andere Kanaaleilanden, Frankrijk en het Britse vasteland. Het terminal gebouw heeft veel winkels en restaurants.


Jersey Gids

Jersey is een Britse kroon afhankelijkheid in het Engels Kanaal, voor de kust van Normandië. Samen met de Guernsey vormt Jersey de groepering die bekend staat als de Kanaaleilanden. De verdediging van al deze eilanden is de verantwoordelijkheid van het Verenigd Koninkrijk. Echter Jersey maakt geen deel uit van het Verenigd Koninkrijk, noch de Europese Unie, maar is eerder een aparte bezit van de Kroon. Prehistorische periode van Jersey heeft een rijke erfenis van artefacten opgeleverd. Resten van een grote Franse bos dat al meer dan 10.000 jaar geleden bestaat, toen het eiland deel uit het continent maakte is vandaag nog steeds te zien op St Ouen wanneer er een laagwater is. Vuursteentjes en ruwe stenen werktuigen werden achtergelaten door de jagers in La Cotte een la Chevre (geiten grot) nu 60 voet hoog (18 m) boven de zeespiegel aan de noordkust van St Ouen en La Cotte , St Brelade is een van de belangrijkste paleolithische sites in Europa.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.