Irish Ferries
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Irish Ferries

Nieuwste aanbiedingen voor Irish Ferries

Irish Ferries

Irish Ferries is de toonaangevende veerbootmaatschappij van Ierland en biedt veerdiensten aan tussen Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Het bedrijf vervoert passagiers, auto's en vrachtauto’s.

In de afgelopen jaren heeft Irish Ferries meer dan 450 miljoen euro geïnvesteerd in haar vloot en havenfaciliteiten. De maatschappij beschikt momenteel een van de modernste vloten van Europa.

Alle schepen van Irish Ferries beschikken over goede restaurants, cafés, bars, entertainment en TV-lounges.

De service van Irish Ferries wordt regelmatig erkend. Zo werden er prijzen gewonnen voor 'Beste Veerbootmaatschappij' tijdens de Irish Travel Industry Awards en de Irish Travel Trade Awards.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van Irish Ferries raadplegen en Irish Ferries veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Irish Ferries ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Irish Ferries klantenrecensies.

 • "Irish Ferries is een aanrader! "

  Vlotte service - de reis verliep goed - vriendelijke staff - ik kom terug :)

  Lees meer Lees minder
 • "Boottrip"

  Onduidelijkheid juiste ingang met camper! Er is erg veel informatie als je de boot op wil.Welke rij moet ik nemen! Natuurlijk pak ik altijd de verkeerde.🤣

  Lees meer Lees minder
 • "3-daagse reis naar Engeland"

  Alles verliep heel vlot behalve aan de douane vd VK in Calais. Verschrikkelijk traag en bijna mijn boot gemist, terwijl ik een uur en een kaart voor het vertrek aankwam.

  Lees meer Lees minder
 • "3-daagse reis naar Engeland"

  Alles prima behalve de Britse Douane te Calais - ik was een uur en een kwart op voorhand in Calais en heb bijna de juiste boot gemist. Andere wel vermoed ik, want er was veel getooter van de wagens achter mij.

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking