Boek uw overtocht naar Heysham

De veerhaven van Heysham in Engeland verbindt u met Douglas in Eiland van Man met een keuze uit 12 ferry overtochten per week. De duur van de Heysham naar Douglas overtocht uit 3 uur 45 minuten en het kruispunt wordt bediend door Steam Packet.

Heysham Havenkaart

Klik voor Kaart

Heysham Veerboot Alternatieven

Heysham Veerdiensten

 • Steam Packet
  • 12 afvaarten / week 3 uur 45 min
  • Prijsaanvraag

Heysham Gids

Heysham is een kleine kustdorp in de buurt van Lancaster in het graafschap Lancashire. Het kijkt uit over Morecambe Bay en beschikt over twee kerncentrales, die zichtbare monumenten van heuvels in de omgeving vormen. Verborgen parel van Heysham is de kustkant Heysham Dorp, gericht op een groep van charmante zeventiende-eeuwse huisjes. De historie van deze vestiging gaat terug tot de prehistorie tijden, hoewel meest trotse historische voorwerp is de goed bewaard gebleven Viking hog's-back grafsteen in de kerk Saksische St. Peter's, gelegen in een romantische kerkhof onder de kopakker. De vroegere ruïnes van St Patrick's kapel beschikt over een prachtig uitkijkpunt over de baai en de heuvels in de verte merengebied. De haven werd in 1787 geopend en toen waren de handel en het dorp uitgebreid. Een wandeling rond de haven is een interessante en ontzettend lonende ervaring, en de korte wandeling naar boven op de Tithebarn Heuvel wordt beloond met een prachtig uitzicht.

Hoe kom je in Heysham Veerboot Haven

 • Heysham Haven Adres

  Steam Packet Company Passenger Terminal, South Quay, Heysham, Lancashire, LA3 2XE

 • Heysham Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Heysham vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Heysham Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!