Shetland Eilanden

Hoe u overtochten vanuit Shetland Eilanden naar Schotland kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Shetland Eilanden en Schotland, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Northlink Ferries. De Lerwick naar Aberdeen ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 12 uur.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Shetland Eilanden Schotland overtocht tussen Lerwick and Aberdeen.

Shetland Eilanden Schotland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Shetland Eilanden naar Schotland

Over Shetland Eilanden:

De Shetlandeilanden vormen een archipel ten noordoosten van het vasteland van Schotland.

Hoewel de Shetlandeilanden al sinds 1472 deel van Schotland zijn, liggen ze geografisch gezien dichter bij Bergen in Noorwegen dan bij Edinburgh. Het heeft dan ook nauwe banden met Scandinavië.

Evenals de inspirerende flora en fauna waar de Shetlandeilanden bekend om staan, bezit deze plek tevens een unieke cultuur die erom vraagt door u ontdekt te worden.

Over Schotland:

Schotland is het noordelijkste van de vier landen die samen het Verenigd Koninkrijk vormen. Het land is omgeven door de Noord-Atlantische Oceaan in het westen en noorden, de Noordzee in het oosten en Engeland in het zuiden.

Schotland is een levendig en vriendelijk land met een rijke geschiedenis en een erfgoed dat duizenden jaren teruggaat. Mensen komen niet alleen hierheen voor de magnifieke bergen en valleien, glooiende heuvels, groene bossen en ruige kustlijn, maar ook voor de belevenissen die Schotland te bieden heeft. Of het nu een rondje golf is op de plek waar het uitgevonden werd, of een proefsessie bij één van de vele whiskey distilleerderijen, Schotland heeft voor ieder wat wils.