Boek uw overtocht naar Amsterdam

De veerhaven van Amsterdam (IJmuiden) in Nederland verbindt u met Newcastle in Engeland met een keuze uit 7 ferry overtochten per week. De duur van de Amsterdam naar Newcastle overtocht uit 16 uur 45 minuten en het kruispunt wordt bediend door DFDS Seaways.

Amsterdam Havenkaart

Klik voor Kaart

Amsterdam Veerboot Alternatieven

Amsterdam Veerdiensten

 • DFDS Seaways
  • 7 afvaarten / week 16 uur 45 min
  • Prijsaanvraag

Amsterdam Gids

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. Vanuit de haven van IJmuiden, op ongeveer 35 minuten rijden van Amsterdam, vertrekken veerboten naar Newcastle aan de noordoostkust van Engeland.

Wat te doen in Amsterdam?

Er zijn maar weinig steden zo veelzijdig als Amsterdam. Aan de prachtige grachten vindt u een schat aan historie en cultuur. Tegelijkertijd is de stad hypermodern en vooruitstrevend. Amsterdam kent een bruisend en uniek nachtleven. Veel bezoekers raken niet op de stad uitgekeken. Spring op uw fiets en ontdek moderne kunstgaleries en gezellige koffietentjes.

De fiets hoort bij het Amsterdamse leven. Al fietsend komt u langs wereldberoemde bezienswaardigheden zoals het Anne Frank Huis en het Van Gogh Museum. Amsterdam beschikt over een netwerk van bewaakte fietsenstallingen zodat u uw fiets makkelijk even kunt parkeren. Daarnaast is het geweldig om een boottocht te maken over de grachten en vanaf het water te genieten van de stad. De hoofdgrachten (Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht) hebben een totale lengte van ruim 12,5 kilometer en zijn opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Amsterdam heeft ook veel te bieden op het gebied van eten en drinken. Als u graag bier drinkt, mag een bezoekje aan de Heineken Experience zeker niet ontbreken op het programma. Daarnaast vindt u door de gehele stad uitstekende restaurants die overheerlijke gerechten serveren uit alle windstreken van de wereld.

Hoe kom je in Amsterdam Veerboot Haven

 • Amsterdam Haven Adres

  Sluisplein 33, 1975 AG Ijmuiden

 • Amsterdam Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Amsterdam vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Amsterdam Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!