Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Amsterdam Veerboot Haven

  • Amsterdam Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Amsterdam vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Amsterdam Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Amsterdam Veerdiensten

Amsterdam Gids

Wat te doen in Amsterdam?

Er zijn maar weinig steden zo veelzijdig als Amsterdam. Aan de prachtige grachten vindt u een schat aan historie en cultuur. Tegelijkertijd is de stad hypermodern en vooruitstrevend. Amsterdam kent een bruisend en uniek nachtleven. Veel bezoekers raken niet op de stad uitgekeken. Spring op uw fiets en ontdek moderne kunstgaleries en gezellige koffietentjes. De fiets hoort bij het Amsterdamse leven. Al fietsend komt u langs wereldberoemde bezienswaardigheden zoals het Anne Frank Huis en het Van Gogh Museum. Amsterdam beschikt over een netwerk van bewaakte fietsenstallingen zodat u uw fiets makkelijk even kunt parkeren. Daarnaast is het geweldig om een boottocht te maken over de grachten en vanaf het water te genieten van de stad. De hoofdgrachten (Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht) hebben een totale lengte van ruim 12,5 kilometer en zijn opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Amsterdam heeft ook veel te bieden op het gebied van eten en drinken. Als u graag bier drinkt, mag een bezoekje aan de Heineken Experience zeker niet ontbreken op het programma. Daarnaast vindt u door de gehele stad uitstekende restaurants die overheerlijke gerechten serveren uit alle windstreken van de wereld.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.