Grandi Navi Veloci
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Grandi Navi Veloci

Grandi Navi Veloci

Grandi Navi Veloci vervoert auto's en passagiers over de Middellandse Zee tussen Italië, Spanje, Tunesië, Frankrijk, Marokko en de eilanden Sicilië en Sardinië.

In 1992 nam Grandi Navi Veloci het eerste schip, genaamd Majestic, in gebruik. De vloot van Grandi Navi Veloci bestaat volledig uit hoogwaardige Cruise Ferries, schepen die zowel passagiers als voertuigen kunnen vervoeren en tegelijkertijd beschikken over faciliteiten die horen bij een cruiseschip.

Jaarlijks kiezen miljoenen passagiers voor een overtocht met Grandi Navi Veloci. Dit is een duidelijk teken van waardering voor de kwaliteit en dienstverlening aan boord. Het behulpzame personeel doet er alles aan om u een geweldige reis te bezorgen. U kunt gebruikmaken van talloze faciliteiten zoals de 24-uurs receptie of lekker eten in een van de restaurants terwijl de kinderen een fantastische tijd hebben met het speciale animatiepersoneel. Hierdoor wordt iedere overtocht met Grandi Navi Veloci een geweldige ervaring.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Grandi Navi Veloci dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Grandi Navi Veloci routes

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Grandi Navi Veloci klantenrecensies.

 • "Reis napoli palermo met GNV "

  Fantastisch ervaring echt

  Lees meer Lees minder
 • "Inplanning"

  Informatie vooraf dik over te spreken, duidelijk en op tijd herinnering, zelfs de laatste dag nog een melding, en alles in het nederlands

  Lees meer Lees minder
 • "Palermo-Napels"

  Prima en schone hut, lekker gedoucht en geslapen. Uitgerust in Napels aangekomen

  Lees meer Lees minder
 • "Inchecktijd"

  Wat ik vreemd vond was dat er verschillende malen vermeld werd dat de check sloot twee uur voor vertrek en dat ik dus vroeg in de haven was en vervolgens de eerste was die aanwezig was .de auto s bleven komen tot een uur voor de vertrektijd en konden gewoon inchecken. Verder was alles prima.

  Lees meer Lees minder

Alternatieve maatschappijen en routes

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.