Boek uw overtocht naar Bejaia

De veerhaven van Bejaia in Algerije verbindt u met Marseille in Frankrijk met een keuze uit 1 ferry overtochten per week. De duur van de Bejaia naar Marseille overtocht uit 24 uur en het kruispunt wordt bediend door Corsica Linea.

Bejaia Havenkaart

Klik voor Kaart

Bejaia Veerboot Alternatieven

Bejaia Veerdiensten

 • Corsica Linea
  • 1 Afvaart / Week 24 uur
  • Prijsaanvraag

Bejaia Gids

Béjaïa is een havenstad aan de Middellandse Zee in Kabylië aan de noordkust van Algerije.

Béjaïa is één van de grootste Berbertalige populaties van Algerije. Achter de stad liggen de berg Yemma Gouraya en natuurlijke attracties zoals Aiguades Beach, de rivier Soummam en Monkey Peak (Pic des Singe).

De haven van Béjaïa dient als gateway naar de zeven provincies in het zuidoosten. De stad en haven zijn middels wegen goed verbonden met alle Algerijnse steden evenals het spoornetwerk en de internationale luchthaven. De haven zelf ligt in de baai van de stad.

Net als de meeste steden aan de kust van Algerije heeft Béjaïa een Middellands Zeeklimaat met zeer warme, droge zomers en milde, natte winters.

Hoe kom je in Bejaia Veerboot Haven

 • Bejaia Haven Adres

  Avenue des freres Amrani, 06000 Bejaia

 • Bejaia Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Bejaia vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Bejaia Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!