Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Durres Veerboot Haven

  • Durres Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Durres vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Durres Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Durres Veerdiensten

Durres Gids

Durres Veerboot haven

Durres is de op één na grootste stad van Albanië en heeft de populairste haven van het land. Gelegen aan de westkust en op ongeveer 30km afstand van de hoofdstad is Durres de ideale gateway tussen Albanië en Italië en wordt gebruikt voor zowel toeristisch als vrachtverkeer. Door de jaren heen hebben veerdiensten van talloze maatschappijen deze Adriatische havenstad aangedaan. Onder andere vanuit Ancona en Trieste, maar de verbinding met Bari lijkt het populairst te zijn. Wat Durres zelf betreft, de 10km aan strand is uiteraard een grote toeristische trekpleister waar het tijdens de zomermaanden erg druk kan worden, maar er is een overvloed accommodatie beschikbaar.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.