Civitavecchia
Palermo
Veerboten naar Sicilië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Civitavecchia - Palermo

Veerboot van Civitavecchia naar Palermo

Deze veerdienst wordt verzorgd door Grandi Navi Veloci. Civitavecchia Palermo veerboten kosten tussen €125 en €683, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Civitavecchia Palermo veerboten.

Civitavecchia Palermo Veerboot Tijden

De eerste Civitavecchia Palermo veerboot vertrekt meestal vanuit Civitavecchia rond 19:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 19:30.

Hoe lang is de veerboot van Civitavecchia naar Palermo?

Civitavecchia Palermo Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 13h 7m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 12u 45m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Civitavecchia Palermo Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Civitavecchia naar Palermo verzorgd door Grandi Navi Veloci. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Civitavecchia Palermo Veerboot Prijzen

Civitavecchia Palermo veerboot prijzen variëren tussen €125* en €683*. De gemiddelde prijs is €376*. De goedkoopste Civitavecchia Palermo veerboot prijzen beginnen vanaf €43*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €197*. De gemiddelde prijs voor een auto is €437*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Civitavecchia naar Palermo?

De afstand tussen Civitavecchia en Palermo is ongeveer 289,2 mijl (465,4 km) of 251,3 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Civitavecchia Palermo ferry?

Ja, Grandi Navi Veloci staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Civitavecchia en Palermo. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Civitavecchia en Palermo.

Kan ik te voet reizen van Civitavecchia naar Palermo?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Grandi Navi Veloci tussen Civitavecchia en Palermo.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Civitavecchia naar Palermo?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten die reizen van Civitavecchia naar Palermo met Grandi Navi Veloci. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Rome naar Sicilië.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Civitavecchia - Palermo Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Grandi Navi Veloci
Gemiddelde prijs 478 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 13h 7m
Snelste Zeiltijd 12h 45m
Eerste veerboot 19:00
Laatste veerboot 19:30
Afstand 251 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Civitavecchia naar Palermo?

De reistijd per veerboot van Civitavecchia naar Palermo is ongeveer 12h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Civitavecchia naar Palermo?

De prijs van de ferry overtocht van Civitavecchia naar Palermo kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Civitavecchia naar Palermo is 221 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Civitavecchia naar Palermo?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Civitavecchia naar Palermo en dat is
 • Grandi Navi Veloci

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Civitavecchia naar Palermo?

Boek overtochten van Civitavecchia naar Palermo via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Civitavecchia naar Palermo?

Ja, je kunt als voetpassagier van Civitavecchia naar Palermo reizen met
 • Grandi Navi Veloci

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Civitavecchia naar Palermo?

Ja, je kunt met een voertuig van Civitavecchia naar Palermo reizen met
 • Grandi Navi Veloci

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Civitavecchia naar Palermo?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • Grandi Navi Veloci

Wat is de afstand tussen Civitavecchia en Palermo?

De afstand van Civitavecchia naar Palermo is ongeveer 251 zeemijlen.

Civitavecchia Palermo Veerboot klantenrecensies

 • "Barcelona-Tanger en weer terug"

  We waren verwittigd......het inschepen ging vrij netjes maar in Tanger....dat zou een ander paar mouwen zijn. Nee hoor, al bij al een heel leuke reis gehad, prima hut, schoon, alles werkte, paar blikjes in de koelkast. En het leuke was, schip was 5 uur sneller in Tanger, deed er slechts 26 uur over ilv de "normale" 33....Ook het eten in het restaurant "a la carte" was perfect...... Kan deze lijn alleen maar aanbevelen....

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Lees meer Lees minder
 • "goede boot"

  Het was super geweest. Ik wil graag weer volgend jaar. Boeken

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Lees meer Lees minder
 • "ferriedienst Genua - Palermo"

  Met de ferrie vanuit Genua naar Palermo is onthaasten. We hadden met 2 een cabine genomen. Parkeren en nadien van het schip rijden was even hectisch maar als je zelf rustig blijft een fluitje van een cent. Reizigers met caravan of aanhangwagen hebben liefst de nodige rijervaring ;) Verblijf op de Fantastic was OK. Indien we voor een volgende reis terug de 4 extra dagen voor de heen en terugreis kunnen nemen, zeker voor herhaling vatbaar!

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Lees meer Lees minder

Civitavecchia Gids

Civitavecchia ("oude stad") is een stad gelegen in de provincie Rome, in de regio Lazio, Midden-Italië. De stad heeft een zeehaven, die aan de Tyrrheense Zee ligt en bevindt zich op ongeveer 80 km ten noordwesten van Rome. Het archeologisch museum van Civitavecchia is gevestigd in een achttiende-eeuws gebouw dat toebehoorde aan Clemente XIII, en werd gebouwd als het hoofdkantoor van de pauselijke garnizoen. Ook te zien in het museum zijn archeologische vondsten uit de stad van Centumcellae (oude naam van Civitavecchia) en uit de directe omgeving. Een andere interessante attractie in de stad, aan het centrale plein van Civitavecchia, is de kathedraal gewijd aan San Franciscus van Assisi, gebouwd over een kerk die al bestond en die door de Franciscaanse vaders werd gebouwd, na de concessie in 1610, verleend door paus Paulus V.
De haven wordt gevormd door twee pieren en een golfbreker, waarop de vuurtoren gebouwd zijn. Neem de veerboot vanaf Civitavecchia met Grandi Navi Veloci naar enkele van de mooiste bestemmingen van de Middellandse Zee, waaronder Sicilië, Sardinië en Tunesië.


Palermo Gids

De Italiaanse stad Palermo is gelegen op het eiland Sicilië. Palermo ligt aan de noordwestkust en heeft een bijzonder grote en belangrijke natuurlijke haven, naast de Monte Pellegrino. Met een typisch mediterraan karakter en veel kustgebieden beroep, dateert Palermo terug tot de 8ste eeuw en is vandaag de dag bekend staat om veel verschillende dingen, zoals de Normandische gebouwen, prachtige paleizen en levendige lokale markten. Het historische centrum van Palermo is de wijk Quattro Canti, wat betekent dat de 'Four Corners'. Een aantal van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van de stad hier wonen, zoals het Koninklijk Paleis. Ook een bezoek waard is de kathedraal van Santa Maria Assunta (Cattedrale). Het is nogal overweldigend en de enorme omvang en gedetailleerdheid van de architectuur moet worden gezien in het vlees volledig te kunnen beoordelen. Bezoekers moeten ook uitkijken voor de middeleeuwse basiliek van San Francesco d'Assisi, de 12e-eeuwse Castello della Zisa (Zisa Castle) en het Teatro Massimo, een onlangs gerestaureerde theater waar regelmatig optredens.

Veerboten van de haven van de stad vertrekken naar Genua, Civitavecchia, Napels en Tunesië.


Civitavecchia naar Palermo Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/04/2024 en 21-04-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Grandi Navi Veloci 19:30 09:15 13 uur 45 minuten za

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.