Denia naar Ibiza Veerboot

De Denia Ibiza veerdienst verbindt Spanje met Ibiza. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Balearia. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 2 uur.

Denia Ibiza vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Denia naar Ibiza Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Spanje naar Ibiza pagina.

Denia - Ibiza Veerbootmaatschappij

 • Balearia
  • 7 Afvaarten / Week 2 uur
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Denia Ibiza tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Denia Ibiza boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Denia Ibiza Veerboot klantenrecensies

 • "top ervaring"

  Aanrader

  'Pieter' reisde mee op de route Denia Ibiza met Balearia

  Lees meer Lees minder
 • "Reis is prima verlopen "

  Reis is prima verlopen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

  'Danielle' reisde mee op de route Denia Ibiza met Balearia

  Lees meer Lees minder
 • "Ferrie naar Ibiza"

  Reis is prima verlopen.

  'Anonieme' reisde mee op de route Denia Ibiza met Balearia aan boord de Ramon Llull

  Lees meer Lees minder
 • "bootreis Denia-Ibiza"

  Inderdaad met Alhucemas heen en terug naar Ibiza geweest. Allereerst: ervaring met directferries prima! De boot was oud maar van binnen prima er te verblijven. Enige bezwaar is, dat de boot er 31/2 uur over doet terwijl de snelle boot er maar hooguit 2 uur over doet. Aankomst- en vertrektijden kloppen. Men kan aan boord eten en wifi(tegen betaling) gebruiken.Aan- en afvoer van auto's kost enige tijd. Totale ervaring, ook eerder naar Mallorca met snelle boot, prima!

  'Rudolf' reisde mee op de route Denia Ibiza met Balearia aan boord de Alhucemas

  Lees meer Lees minder

Denia Gids

Denia is een stad in de Alicante regio van Spanje, gelegen aan de Costa Blanca halverwege tussen Alicante en Valencia, en dicht bij de badplaats Xabia. De stad wordt gedomineerd door een 11e en 12e-eeuwse kasteel die de bezoekers een prachtige uitzicht over de stad, de zee en het omliggende gebied biedt. Gelegen binnen het kasteel is het Palau del Governador, museum van het kasteel. De stad ligt aan de oevers van de Middellandse Zee, tegenover de Balearen en wordt ondersteund door de indrukwekkende bergen van de Montgo natuurpark. Denia organiseert vele feesten, maar is meest bekend voor de stieren fiesta die plaatsvindt tijdens de maanden juli en is uitgeroepen tot een nationaal toeristisch belang.
De stranden in Denia zijn zeer breed en zeer geschikt voor watersport. De stranden zijn over het algemeen bekroond met de Europese Blauwe Vlag vanwege hun kwaliteit, schone water en fijne zand. Ten noorden van Denia liggen de fijne Les Marines zandstranden en in het zuiden van Denia, in het rotsachtige gebied Les Rotes liggen spectaculaire baaien met transparante wateren die ideal zijn voor degenen die van duiken of snorkelen genieten.
Vanuit de haven kunnen bezoekers dagelijks de boot nemen naar de Balearen.

Ibiza Gids

Ibiza is gelegen aan de Middellandse Zee, in het oosten van het Spaanse schiereiland, en maakt deel uit van de Balearen. Ibiza, is een hele wereld en strekt zich uit van de kust landinwaarts. Ibiza -met zijn gladde wisselopname samen met Formentera, maken deel uit van de zogenaamde Pitiusas eilanden. De Grieken verwezen naar de eilanden als de eilanden van de dennen, Ibiza zelf is de grootste van de twee. Het oudste deel van de stad Ibiza werd eerst opgericht door de Feniciërs en is nog steeds omgeven door de muren gebouwd in de 16de eeuw voor bescherming tegen de Turkse piraten. Vandaag de dag zijn de smalle, geplaveide straatjes geflankeerd door knappe middeleeuwse herenhuizen. De kathedraal is op het hoogste punt, in de buurt van het kasteel. Loop rond de muren om een gevoel van de strategische locatie te krijgen. De omstandigheden zijn ideaal om te duiken rond de kust van Ibiza, met helder water en temperaturen tot 26 graden Celsius (80F) in de zomer. De zeebodem in de Las Salinas nationaal park is een World Heritage site, als gevolg van de ecologische belang van de zee gras dat er groeit.