Nador naar Almeria Veerboot

De Nador Almeria veerdienst verbindt Marokko met Spanje en wordt momenteel aangeboden door 4 veermaatschappijen. Balearia varen tot maximaal 13 keer per week, Trasmediterranea 7 keer per week, Naviera Armas 2 keer per week & de veerdienst van AML vaart tot maximaal 7 keer per week.

Er is een totaal van 29 overtochten per week op de Nador Almeria route tussen Marokko en Spanje en met 4 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Nador naar Almeria Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Marokko naar Spanje pagina.

Nador - Almeria Veerbootmaatschappij

 • Balearia
  • 13 Afvaarten / Week 4 uur
  • Prijsaanvraag
 • Trasmediterranea
  • 7 Afvaarten / Week 6 uur
  • Prijsaanvraag
 • Naviera Armas
  • 2 Afvaarten / Week 4 uur
  • Prijsaanvraag
 • AML
  • 7 Afvaarten / Week 7 uur
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Nador Almeria tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Nador Almeria boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Nador Gids

Nador is een stad gelegen in het noord oostelijke Rif regio van Marokko. De stad ligt aan de Middellandse Zee en is ook een haven op de Bhar Amezzyan Lagoon en is een belangrijke trading hub voor vis, fruit en vee. De stad ligt ook ongeveer 10 km van de Spaanse stad Melilla, in het noorden. Nador wordt verondersteld te worden opgericht door de Berber Civilization en later werd geregeerd door de Feniciërs, Romeinen en de Arabieren. De naam van de stad is ontstaan van de naam 'Heeft Nador' een kleine nederzetting in de buurt van de lagune. Veel Marokkaanse expats bezoeken Nador om hun familieleden te ontmoeten en hun hun thuisland te bezoeken. De aantallen zijn enorm en dit zorgt voor een enorme economische impuls aan de stad en de omgeving. Er zijn niet veel restaurants aan het strand of schilderachtige havens en musea om de toeristen aan te trekken, maar veel toeristen komen uit Europa en genieten van het traditionele Riffijnse sfeer van de stad.

Veerdiensten vanuit Nador vertrekken naar Almeria en Motril in Spanje en Sete in Frankrijk.

Almeria Gids

De Spaanse stad Almería is gelegen aan de Middellandse Zee in het zuidoosten van het land. Almería ligt in Andalusië, een regio met een kustlijn die wordt gedomineerd door maagdelijk witte stranden en een woestijnachtig ecosysteem. Almeria was vroeger een van de belangrijkste havens binnen het kalifaat Córdoba. De stad wordt gekenmerkt door smalle straatjes en huizen met witgekalkte gevels. Almería kent een rijke geschiedenis en cultuur. Bovendien kunnen bezoekers genieten van prachtige stranden, bergen, natuurreservaten en overheerlijke gerechten.

Een populaire bezienswaardigheid is de Catedral de Almería, een schitterend gebouw in het hart van de stad. Deze kathedraal heeft veel weg van een fort en beschikt over torens en dikke muren om zich te kunnen verdedigen tegen Berberse piraten. Daarnaast zijn bezoekjes aan het Arabische fort Alcazaba en de Sala de Prehistoria zeker aan te raden voor liefhebbers van geschiedenis.

Vanuit de haven van Almería vetrekken veerboten naar Ghazaouet (Algerije), Oran (Algerije), Nador (Marokko) en Melilla. Daarnaast is er een jachthaven met ligplaatsen voor pleziervaartuigen.