Adria Ferries
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Adria Ferries

Nieuwste aanbiedingen voor Adria Ferries

Adria Ferries

Adria Ferries biedt een snelle veerdienst aan tussen Italië en Albanië.

Adria Ferries verzorgt tal van overtochten tussen de havens van Triëst, Bari en Ancona in Italië, en Durres in Albanië. Adria Ferries werd opgericht in 2004. Het bedrijf richt zich op de aloude zeeverbinding tussen Italië en Albanië. Sinds haar oprichting vervoerde Adria Ferries tot nu toe maar liefst 2,5 miljoen passagiers en 700.000 voertuigen. In 2014 bereikte Adria Ferries de positie van marktleider als het gaat om overtochten tussen de beide landen. Adria Ferries beschikt over een van de grootste vloten als we kijken naar de totale capaciteit.

AF Michela, eerder Conero Riviera genoemd, was het eerste vaartuig binnen de vloot van Adria Ferries. AF Claudia, een van de grootste veerboten in de Adriatische Zee, kan meer dan 1500 passagiers vervoeren en beschikt over 280 luxueuze cabines. AF Francesca maakt sinds 2009 deel uit van de vloot vanwege de destijds nieuwe route tussen Bari en Durres. De schepen AF Marina en AF Aurelia volgden respectievelijk in 2012 en 2014.

Bekijk Adria Ferries dienstregelingen, prijzen en boek Adria Ferries ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Adria Ferries ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Aan boord Adria Ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking