Palermo naar Napoli Veerboot

De Palermo Napoli veerdienst verbindt Sicilië met Italië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Grandi Navi Veloci veerdienst gaat tot 10 keer per week met een vaartijd van ongeveer 11 uur 30 minuten Terwijl de veerdienst van Tirrenia vertrekt tot 11 keer per week en duurt 9 uur 15 min.

Dus dat is een totaal van 21 overtochten per week op de Palermo Napoli route tussen Sicilië en Italië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Palermo - Napoli Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Palermo Napoli tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Palermo Napoli boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Palermo Gids

Palermo is de hoofdstad van het Italiaanse eiland Sicilië. De stad ligt ten zuiden van de laars van Italië aan de Tyrreense Zee. Palermo staat bekend om haar geschiedenis, cultuur, architectuur en culinaire hoogstandjes. De stad is meer dan 2700 jaar oud. Palermo is het culturele, zakelijke en toeristische centrum van Sicilië. In het stadscentrum bevinden zich oude paleizen, kerken en nauwe straatjes waarin het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. U kunt in Palermo struinen over een van de markten en genieten van de geluiden, aroma's, kleuren en lokale gerechten.

Vanuit de haven van Palermo kunt u op de veerboot stappen naar Genua (vaartijd: 21 uur). Daarnaast vertrekken er veerdiensten naar Civitavecchia (14 uur), Napels (10 uur en 30 minuten) en (10 uur). Als u een voertuig wilt meenemen op de boot is het aan te raden om 2 uur voor vertrek in te checken. Passagiers zonder voertuig kunnen het beste 1 uur voor vertrek inchecken. Voor veerdiensten naar Tunesië dient u 4 uur voor vertrek in te checken.