Palermo
Civitavecchia
Veerboten naar Rome
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Palermo - Civitavecchia

Veerboot van Palermo naar Civitavecchia

Deze veerdienst wordt verzorgd door Grandi Navi Veloci. Palermo Civitavecchia veerboten kosten tussen €102 en €440, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Palermo Civitavecchia veerboten.

Palermo Civitavecchia Veerdienst Tijden

De eerste Palermo Civitavecchia veerboot vertrekt meestal vanuit Palermo rond 18:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 18:00.

Hoe lang is de veerboot van Palermo naar Civitavecchia?

Palermo Civitavecchia Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 13h 31m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 13u 15m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Palermo Civitavecchia Vaarschema's

Er is 1 wekelijkse afvaart van Palermo naar Civitavecchia verzorgd door Grandi Navi Veloci. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Palermo Civitavecchia Veerboot Prijzen

Palermo Civitavecchia veerboot prijzen variëren tussen €102* en €440*. De gemiddelde prijs is €238*. De goedkoopste Palermo Civitavecchia veerboot prijzen beginnen vanaf €53*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €155*. De gemiddelde prijs voor een auto is €293*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Palermo naar Civitavecchia?

De afstand tussen Palermo en Civitavecchia is ongeveer 289,2 mijl (465,4 km) of 251,3 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Palermo Civitavecchia veerboot?

Ja, Grandi Navi Veloci staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Palermo en Civitavecchia. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Palermo en Civitavecchia.

Kan ik te voet reizen van Palermo naar Civitavecchia?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Grandi Navi Veloci tussen Palermo en Civitavecchia.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Palermo naar Civitavecchia?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Palermo naar Civitavecchia met Grandi Navi Veloci. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Palermo - Civitavecchia Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Grandi Navi Veloci
Gemiddelde prijs 303 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 13h 31m
Snelste Zeiltijd 13h 15m
Eerste veerboot 18:00
Afstand 251 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Palermo naar Civitavecchia?

De reistijd per veerboot van Palermo naar Civitavecchia is ongeveer 13h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Palermo naar Civitavecchia?

De prijs van de ferry overtocht van Palermo naar Civitavecchia kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Palermo naar Civitavecchia is 279 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Palermo naar Civitavecchia?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Palermo naar Civitavecchia en dat is
 • Grandi Navi Veloci

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Palermo naar Civitavecchia?

Boek overtochten van Palermo naar Civitavecchia via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Palermo naar Civitavecchia?

Ja, je kunt als voetpassagier van Palermo naar Civitavecchia reizen met
 • Grandi Navi Veloci

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Palermo naar Civitavecchia?

Ja, je kunt met een voertuig van Palermo naar Civitavecchia reizen met
 • Grandi Navi Veloci

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Palermo naar Civitavecchia?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • Grandi Navi Veloci

Wat is de afstand tussen Palermo en Civitavecchia?

De afstand van Palermo naar Civitavecchia is ongeveer 251 zeemijlen.

Palermo Civitavecchia Veerboot klantenrecensies

 • "Barcelona-Tanger en weer terug"

  We waren verwittigd......het inschepen ging vrij netjes maar in Tanger....dat zou een ander paar mouwen zijn. Nee hoor, al bij al een heel leuke reis gehad, prima hut, schoon, alles werkte, paar blikjes in de koelkast. En het leuke was, schip was 5 uur sneller in Tanger, deed er slechts 26 uur over ilv de "normale" 33....Ook het eten in het restaurant "a la carte" was perfect...... Kan deze lijn alleen maar aanbevelen....

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Lees meer Lees minder
 • "goede boot"

  Het was super geweest. Ik wil graag weer volgend jaar. Boeken

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Lees meer Lees minder
 • "ferriedienst Genua - Palermo"

  Met de ferrie vanuit Genua naar Palermo is onthaasten. We hadden met 2 een cabine genomen. Parkeren en nadien van het schip rijden was even hectisch maar als je zelf rustig blijft een fluitje van een cent. Reizigers met caravan of aanhangwagen hebben liefst de nodige rijervaring ;) Verblijf op de Fantastic was OK. Indien we voor een volgende reis terug de 4 extra dagen voor de heen en terugreis kunnen nemen, zeker voor herhaling vatbaar!

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Lees meer Lees minder

Palermo Gids

Palermo is de hoofdstad van het Italiaanse eiland Sicilië. De stad ligt ten zuiden van de laars van Italië aan de Tyrreense Zee. Palermo staat bekend om haar geschiedenis, cultuur, architectuur en culinaire hoogstandjes. De stad is meer dan 2700 jaar oud. Palermo is het culturele, zakelijke en toeristische centrum van Sicilië. In het stadscentrum bevinden zich oude paleizen, kerken en nauwe straatjes waarin het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. U kunt in Palermo struinen over een van de markten en genieten van de geluiden, aroma's, kleuren en lokale gerechten.

Vanuit de haven van Palermo kunt u op de veerboot stappen naar Genua (vaartijd: 21 uur). Daarnaast vertrekken er veerdiensten naar Civitavecchia (14 uur), Napels (10 uur en 30 minuten) en (10 uur). Als u een voertuig wilt meenemen op de boot is het aan te raden om 2 uur voor vertrek in te checken. Passagiers zonder voertuig kunnen het beste 1 uur voor vertrek inchecken. Voor veerdiensten naar Tunesië dient u 4 uur voor vertrek in te checken.


Civitavecchia Gids

Civitavecchia is de belangrijkste cruise en veerboothaven van Rome, Italië. De aantrekkelijke resort stad met ongeveer 58.000 bewoners ligt aan de kust van de Tyrreense Zee, en ongeveer 80 km ten noordwesten van Rome in de regio Lazio in Midden-Italië. Zijn haven dateert van meer dan duizend jaar, AD 101-108, toen keizer Trajanus beval de haven van Centumcellae worden gebouwd om diepwater verzendkosten hanteren voor de Romeinse hoofdstad. Tijdens en na de Middeleeuwen, werd Civitavecchia bestuurd door een reeks van graven en pausen. Verschillende gerestaureerde middeleeuwse en barokke structuren (zoals het gigantische Forte Michelangelo en de defensieve muren achter de poort) zijn herinneringen aan de lange geschiedenis van Civitavecchia. Sightseeing in Civitavecchia begint in de haven, waar bezoekers een goed zicht op het cruiseschip en veerboot bekkens van net binnen de hoofd- of zuidelijke ingang kan krijgen. De Forte Michelango, een fort dat werd in opdracht van Paus Giulio II in het begin van 1500, is naast de haven gate. Achter en boven de poort, een 17e eeuwse verdedigingsmuur vormt de ene kant van de Lungoporto Gramsci, een verhoogde voetpad naast het moderne flatgebouwen.

Auto's en passagiersschepen verbinden Civitavecchia met Sardinië, Sicilië, en andere bestemmingen binnen en buiten Italië.


Palermo naar Civitavecchia Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Grandi Navi Veloci 18:00 07:15 13 uur 15 minuten Ma

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.