Starlines
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Starlines

Starlines

Starlines verzorgt regelmatige veerboten van de havenstad Brindisi in Zuid-Italië naar Vlora.

Starlines heeft een indrukwekkende vloot van moderne schepen, met een scala aan hutten beschikbaar aan boord zodat passagiers in stijl kunnen reizen. De schepen hebben een grote selectie aan faciliteiten zoals bars, restaurants, cafés en comfortabele TV lounges die een prachtig uitzicht bieden over de Middellandse Zee tijdens uw reis.

Passagiers die met Starlines reizen, kunnen aan boord van Red Star 1 in ongeveer 6 uur tussen Italië en Albanië reizen. Deze ferry route is beschikbaar tot 3 keer per week.

Starlines heeft een indrukwekkende vloot van moderne schepen, met een scala aan hutten beschikbaar aan boord, zodat passagiers kunnen reizen in stijl. De schepen hebben een grote selectie van faciliteiten zoals bars, restaurants, cafés en comfortabele TV Lounges die een prachtig uitzicht bieden over de Middellandse Zee tijdens uw reis.

Passagiers die varen met Starlines kunnen aan boord van Red Star 1 in ongeveer 6 uur reizen tussen Italië en Albanië. Deze ferry route is beschikbaar tot 3 keer per week.

Direct Ferries biedt Starlines dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Starlines overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Starlines dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Starlines routes and ports

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.