Tunis
Civitavecchia
Veerboten naar Rome
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Tunis - Civitavecchia is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Tunis - Civitavecchia

Nieuwste aanbiedingen voor Tunis - Civitavecchia

Tunis naar Civitavecchia Veerboot

De Tunis Civitavecchia veerdienst verbindt Tunesië met Rome en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Grimaldi Lines veerdienst gaat tot 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 18 uur 30 minuten Terwijl de veerdienst van Grandi Navi Veloci vertrekt tot 1 keer per week en duurt 31 uur 16 minuten.

Dus dat is een totaal van 2 overtochten per week op de Tunis Civitavecchia route tussen Tunesië en Rome. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Alternatieven voor Tunis - Civitavecchia

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Tunesië naar Rome.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Tunis naar Civitavecchia?

  De reistijd per veerboot van Tunis naar Civitavecchia is ongeveer 24h 53m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Tunis naar Civitavecchia?

  De prijs van de ferry overtocht van Tunis naar Civitavecchia kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Tunis naar Civitavecchia is 142 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Tunis naar Civitavecchia?

  Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Tunis naar Civitavecchia. Dit zijn
  • Grimaldi Lines
  • Grandi Navi Veloci
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Tunis naar Civitavecchia?

  Boek overtochten van Tunis naar Civitavecchia via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Tunis naar Civitavecchia?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Tunis naar Civitavecchia reizen met
  • Grimaldi Lines
  • Grandi Navi Veloci
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Tunis naar Civitavecchia?

  Ja, je kunt met een voertuig van Tunis naar Civitavecchia reizen met
  • Grimaldi Lines
  • Grandi Navi Veloci
 • Kan ik mijn hond mee aan boord nemen bij ferry overtochten van Tunis naar Civitavecchia?

  Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig om je hond mee te nemen aan boord. Lees vooraf alle overheidsvoorschriften en reisinformatie met huisdieren. Momenteel kun je honden meenemen op veerboten van
  • Grimaldi Lines
  • Grandi Navi Veloci
 • Wat is de afstand tussen Tunis en Civitavecchia?

  De afstand van Tunis naar Civitavecchia is ongeveer 324 zeemijlen.

Tunis Civitavecchia Veerboot klantenrecensies

 • "Leuk reis met GNV splindid"

  Ik heb wel ervaren met GNV , ik reis nu bijna drie jaar met familie met gnv wij zijn Echt blij met schoon boot , mooie service en leuk mensen ....

  'Splendid' travelled on Splendid

  Lees meer Lees minder

Tunis Gids

Tunis is de grootste stad in Tunesië en de hoofdstad en is gelegen op een groot Middellandse Zee Golf, de Golf van Tunis, achter het meer van Tunis en de haven van La Goulette. De UNESCO World Heritage Site van Carthago, misschien wel een van de belangrijkste archeologische sites die ooit gevonden is, bevindt zich op ongeveer 12 km van Tunis. Veel artefacten en de site van de oude stad zijn opgegraven, waaronder vroegtijdige Punische artefacten en Romeinse, Byzantijnse en Vandal gebouwen. De stad heeft een eclectische mix van verschillende architecturale stijlen, brede straten en smalle steegjes die soms doorkruist door tramsporen.

De oude stenen muren van de 9e eeuw Medina bestaan niet meer, maar de smalle straatjes, moskeeën, souks en historische structuren blijven en zijn ook uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site. Er zijn een aantal festivals gehouden in de stad elk jaar de grootste zijnde de Carthage International Festival dat plaatsvindt tijdens de maanden juli en augustus. Het festival, dat werd opgericht in 1964, trekt bezoekers uit de hele wereld en veel daarvan wordt gehouden in het oude amfitheater van Carthago en hosts optredens van zangers, muzikanten, acteurs, dansers en toont films op outdoor schermen.


Civitavecchia Gids

Civitavecchia is de belangrijkste cruise en veerboothaven van Rome, Italië. De aantrekkelijke resort stad met ongeveer 58.000 bewoners ligt aan de kust van de Tyrreense Zee, en ongeveer 80 km ten noordwesten van Rome in de regio Lazio in Midden-Italië. Zijn haven dateert van meer dan duizend jaar, AD 101-108, toen keizer Trajanus beval de haven van Centumcellae worden gebouwd om diepwater verzendkosten hanteren voor de Romeinse hoofdstad. Tijdens en na de Middeleeuwen, werd Civitavecchia bestuurd door een reeks van graven en pausen. Verschillende gerestaureerde middeleeuwse en barokke structuren (zoals het gigantische Forte Michelangelo en de defensieve muren achter de poort) zijn herinneringen aan de lange geschiedenis van Civitavecchia. Sightseeing in Civitavecchia begint in de haven, waar bezoekers een goed zicht op het cruiseschip en veerboot bekkens van net binnen de hoofd- of zuidelijke ingang kan krijgen. De Forte Michelango, een fort dat werd in opdracht van Paus Giulio II in het begin van 1500, is naast de haven gate. Achter en boven de poort, een 17e eeuwse verdedigingsmuur vormt de ene kant van de Lungoporto Gramsci, een verhoogde voetpad naast het moderne flatgebouwen.

Auto's en passagiersschepen verbinden Civitavecchia met Sardinië, Sicilië, en andere bestemmingen binnen en buiten Italië.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.