Tunis
Civitavecchia
Veerboten naar Rome
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Tunis - Civitavecchia

Veerboot van Tunis naar Civitavecchia

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Tunis en Civitavecchia. 2 operators varen deze route Grandi Navi Veloci & Grimaldi Lines en loopt het hele jaar door. Tunis Civitavecchia veerboten kosten tussen €77 en €618, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. De dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Tunis Civitavecchia veerboten.

Tunis Civitavecchia Veerboot Tijden

De eerste Tunis Civitavecchia veerboot vertrekt meestal vanuit Tunis rond 14:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 23:59.

Hoe lang is de veerboot van Tunis naar Civitavecchia?

Tunis Civitavecchia Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 23h 45m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 18u 0m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Tunis Civitavecchia Vaarschema's

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse veerdiensten van Tunis naar Civitavecchia. Deze afvaarten worden verzorgd door Grandi Navi Veloci & Grimaldi Lines. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Tunis Civitavecchia Veerboot Prijzen

Tunis Civitavecchia veerboot prijzen variëren tussen €77* en €618*. De gemiddelde prijs is meestal €271*. De goedkoopste Tunis Civitavecchia veerboot prijzen beginnen vanaf €39*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €116*. De gemiddelde prijs voor een auto is €319*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Tunis naar Civitavecchia?

De afstand tussen Tunis en Civitavecchia is ongeveer 600,2 km of 324,1 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Tunis Civitavecchia veerboot?

Ja, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines staan auto's toe aan boord van veerboten tussen Tunis en Civitavecchia. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Tunis en Civitavecchia.

Kan ik te voet reizen van Tunis naar Civitavecchia?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines tussen Tunis en Civitavecchia.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Tunis naar Civitavecchia?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten die reizen van Tunis naar Civitavecchia met Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Tunis - Civitavecchia

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Tunesië naar Rome.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Tunis - Civitavecchia Route-overzicht
Land van vertrek Tunesië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Grandi Navi Veloci & Grimaldi Lines
Gemiddelde prijs 344 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 23h 45m
Snelste Zeiltijd 18h 0m
Eerste veerboot 14:30
Laatste veerboot 23:59
Afstand 324 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Tunis naar Civitavecchia?

De reistijd per veerboot van Tunis naar Civitavecchia is ongeveer 21h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Tunis naar Civitavecchia?

De prijs van de ferry overtocht van Tunis naar Civitavecchia kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Tunis naar Civitavecchia is 317 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Tunis naar Civitavecchia?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Tunis naar Civitavecchia. Dit zijn
 • Grimaldi Lines
 • Grandi Navi Veloci

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Tunis naar Civitavecchia?

Boek overtochten van Tunis naar Civitavecchia via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Tunis naar Civitavecchia?

Ja, je kunt als voetpassagier van Tunis naar Civitavecchia reizen met
 • Grimaldi Lines
 • Grandi Navi Veloci

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Tunis naar Civitavecchia?

Ja, je kunt met een voertuig van Tunis naar Civitavecchia reizen met
 • Grimaldi Lines
 • Grandi Navi Veloci

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Tunis naar Civitavecchia?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • Grimaldi Lines
 • Grandi Navi Veloci

Wat is de afstand tussen Tunis en Civitavecchia?

De afstand van Tunis naar Civitavecchia is ongeveer 324 zeemijlen.

Tunis Civitavecchia Veerboot klantenrecensies

 • "Barcelona-Tanger en weer terug"

  We waren verwittigd......het inschepen ging vrij netjes maar in Tanger....dat zou een ander paar mouwen zijn. Nee hoor, al bij al een heel leuke reis gehad, prima hut, schoon, alles werkte, paar blikjes in de koelkast. En het leuke was, schip was 5 uur sneller in Tanger, deed er slechts 26 uur over ilv de "normale" 33....Ook het eten in het restaurant "a la carte" was perfect...... Kan deze lijn alleen maar aanbevelen....

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Lees meer Lees minder
 • "goede boot"

  Het was super geweest. Ik wil graag weer volgend jaar. Boeken

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Lees meer Lees minder
 • "Boot van Livorno naar Olbia "

  Het was een erg goede reis met nette afhandeling door de crew en personeel voor slaapmutsje Alleen de incheck van Olbia gaf problemen want via de scanner mag niet , moet aparte kaartjes kopen op het maritiem kantoor. We waren verrast maar we hadden gelukkig genoeg tijd

  'Zeus Palace' travelled on Zeus Palace

  Lees meer Lees minder
 • "Beoordeling"

  Beide reizen zowel heen als terug zijn voortreffelijk verlopen, een woord op alle gebied "prima"!

  'Zeus Palace' travelled on Zeus Palace

  Lees meer Lees minder

Tunis Gids

Tunis is de grootste stad in Tunesië en de hoofdstad en is gelegen op een groot Middellandse Zee Golf, de Golf van Tunis, achter het meer van Tunis en de haven van La Goulette. De UNESCO World Heritage Site van Carthago, misschien wel een van de belangrijkste archeologische sites die ooit gevonden is, bevindt zich op ongeveer 12 km van Tunis. Veel artefacten en de site van de oude stad zijn opgegraven, waaronder vroegtijdige Punische artefacten en Romeinse, Byzantijnse en Vandal gebouwen. De stad heeft een eclectische mix van verschillende architecturale stijlen, brede straten en smalle steegjes die soms doorkruist door tramsporen.

De oude stenen muren van de 9e eeuw Medina bestaan niet meer, maar de smalle straatjes, moskeeën, souks en historische structuren blijven en zijn ook uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site. Er zijn een aantal festivals gehouden in de stad elk jaar de grootste zijnde de Carthage International Festival dat plaatsvindt tijdens de maanden juli en augustus. Het festival, dat werd opgericht in 1964, trekt bezoekers uit de hele wereld en veel daarvan wordt gehouden in het oude amfitheater van Carthago en hosts optredens van zangers, muzikanten, acteurs, dansers en toont films op outdoor schermen.


Civitavecchia Gids

Civitavecchia is de belangrijkste cruise en veerboothaven van Rome, Italië. De aantrekkelijke resort stad met ongeveer 58.000 bewoners ligt aan de kust van de Tyrreense Zee, en ongeveer 80 km ten noordwesten van Rome in de regio Lazio in Midden-Italië. Zijn haven dateert van meer dan duizend jaar, AD 101-108, toen keizer Trajanus beval de haven van Centumcellae worden gebouwd om diepwater verzendkosten hanteren voor de Romeinse hoofdstad. Tijdens en na de Middeleeuwen, werd Civitavecchia bestuurd door een reeks van graven en pausen. Verschillende gerestaureerde middeleeuwse en barokke structuren (zoals het gigantische Forte Michelangelo en de defensieve muren achter de poort) zijn herinneringen aan de lange geschiedenis van Civitavecchia. Sightseeing in Civitavecchia begint in de haven, waar bezoekers een goed zicht op het cruiseschip en veerboot bekkens van net binnen de hoofd- of zuidelijke ingang kan krijgen. De Forte Michelango, een fort dat werd in opdracht van Paus Giulio II in het begin van 1500, is naast de haven gate. Achter en boven de poort, een 17e eeuwse verdedigingsmuur vormt de ene kant van de Lungoporto Gramsci, een verhoogde voetpad naast het moderne flatgebouwen.

Auto's en passagiersschepen verbinden Civitavecchia met Sardinië, Sicilië, en andere bestemmingen binnen en buiten Italië.


Tunis naar Civitavecchia Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Grimaldi Lines 19:30 14:00 18 uur 30 minuten wo
Grandi Navi Veloci 23:59 07:15 31 uur 16 minuten zo

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.