Trasmed GLE

Trasmed GLE, voorheen bekend als Trasmediterranea, exploiteert een uitgebreid netwerk van veerbootroutes die het Spaanse schiereiland verbinden vanuit steden als Valencia en Barcelona, ​​met de Balearen. Populaire bestemmingen zijn onder andere Ibiza en Mallorca.

Trasmed GLE (Trasmediterranea) werd opgericht in 1917 en werd in 2002 overgenomen door Acciona. Het bedrijf is sindsdien overgenomen door Grimaldi Logistica Espana (GLE) in 2021, terwijl de Grimaldi Group zijn leiderschap in de Middellandse Zee blijft versterken. De veerboten zijn uitgerust om het hoogste comfort te bieden, zodat hun passagiers de reis een aantrekkelijk onderdeel van hun vakantie vinden. Trasmed GLE is een huisdiervriendelijke rederij met huisdiercabines en toegankelijke ruimtes voor huisdieren, zodat je met jouw harige beste vriend naar het Balearische paradijs kunt reizen.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Trasmed GLE dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder