COVID-19 Reisinformatie Om de gezondheid en veiligheid van passagiers en bemanning te garanderen, heeft Grimaldi Lines samengewerkt met gezondheids- en regelgevende instanties om de beste procedures in te voeren om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen. De onderstaande preventieve maatregelen zijn getroffen om je in staat te stellen om veilig en met vertrouwen te reizen:
 • Handdesinfectie dispensers zullen aan boord beschikbaar zijn in openbare ruimtes en ruimtes voor de bemanning.
 • De bemanning, voorzien van maskers en handschoenen, helpt passagiers op veilige afstand van elkaar in openbare ruimtes.
 • Verhoogde frequentie van het reinigen van alle delen van het schip, met bijzondere aandacht voor gebieden met veelvuldig handcontact, zoals deurkrukken, leuningen en tafelbladen.
 • Bij alle overtochten is een arts aanwezig.
 • Passagiers die met hun auto reizen, kunnen inchecken terwijl ze in hun voertuig blijven.
 • Passagiers moeten mondkapjes dragen bij het inchecken, in openbare ruimtes aan boord en bij het verlaten van de ferry. Elke passagier krijgt gratis mondkapjes.

COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Grimaldi Ferries

Grimaldi Ferries, een Mediterrane auto veerdienst, wordt beheerd door de Grimaldi Group.

Grimaldi, opgericht in 1945, is tegenwoordig een specialist in de 'roll on/roll off' methode van verschepen en beheert een van de grootste polyvalente ro/ro en auto veerdiensten in de wereld.

Grimaldi Ferries biedt u het hele jaar door overtochten vanuit Italië, Spanje, Malta, Sardinië, Frankrijk en Tunesië - met de veerboten The Eurostar Roma, Eurostar Valencia, Eurostar Salerno en The Eurostar Barcelona.

Alle Grimaldi schepen zijn comfortabel en modern met grote passagiers capaciteiten, vele hutten, suites en pullman stoelen.

Elk schip heeft een vriendelijke en gastvrije crew, self-service restaurants, bars en andere eersteklas faciliteiten die u kunt verwachten van een van Europa's grootste veerbootmaatschappijen.

Uw reis is veilig en comfortabel terwijl u naar uw eindbestemming vaart, en u kunt een goede avond hebben en van het entertainment genieten of lekker uitrusten.

Door de fusie van Grimaldi Ferries met GLD Lines, is er een groot routenetwerk in het Middellandse Zee- gebied, met routes van Frankrijk naar Italie en Italie naar Corsica.

Een Grimaldi Ferries veerboot boeken, online een overtocht zoeken met Grimaldi veerboten of een quote krijgen voor Grimaldi ferry tickets kan bij Directferries nl.

Alle Grimaldi Lines routes

Grimaldi Lines klantenrecensies.

 • "Overtocht livorno olbia"

  Eerste Kerr dat we met grimaldi lines de overtocht hebben gedaan. Zijn over het algemeen zeer tevreden. We gaan zeker nog varen met grimaldi, als de prijzen zo blijven uiteraard....

  Lees meer Lees minder
 • "Livorno - Palermo"

  Het was prima. Wij zaten in een 4pers cabin met raam. De cabin was verrassend groot met een koelkast en tv. Alleen het schoonmaakwerk mocht iets beter. Onder het burau lagen eetkruimels van onze voorgangers. Voor een restaurant op een schip was het eten goed. De kip was lekker en niet droog(!), pasta was goed en lekkere griekse salade.

  Lees meer Lees minder
 • "Grimaldi Lines kan niet tippen aan Mobylines"

  Wij heben al meerdere malen gebruik gemaakt van diverse ferries. Dit jaar met Grimaldi van Brindisi naar Igoumenitsa. Echt alleen aan te raden voor vrachtvervoer. We moesten een hut boeken anders was er geen plaats meer. De hut was redelijk. Op het dek geen stoel, bank of andere zitplaats te bekennen. Binnen alles overvol, restaurant had niet voldoende eten en moest vroeg in de avond schoongemaakt worden, dus iedereen moest weg, verder nergens zitplaatsen. Wij zijn dus maar naar onze hut vertrokken. Daar moesten we om 22.30 uit. Pas om 01.30 konden van boord. Ondertussen met onze bagage, maar in een overvol halletje gehangen. Waardeloze reis.

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht Civitavecchia- Porto Torres"

  De overtocht verliep probleemloos. Ook het in- en uitchecken, en aan- en afmonsteren verliepen zeer vlot!Alleen jammer dat er geen handdoeken voorzien waren in onze hut

  Lees meer Lees minder