Grimaldi Lines

Grimaldi Lines biedt tal van veerdiensten in de grootste ferry markten, met verbindingen naar Spanje, Tunesië, Marokko, Malta, Griekenland, Sardinië en Sicilië.

Grimaldi Lines maakt deel uit van de beroemde Grimaldi Group, die ook eigenaar is van Minoan Lines en Finnlines. Grimaldi groep verzorgd diensten sinds de 14e eeuw en de huidige groep omvat een van de grootste vloot van schepen ter wereld .

Grimaldi Lines heeft een vloot van nieuwe generatie snelle en comfortabele schepen met geweldige service aan boord. U kunt genieten van de entertainment aan boord, gevolgd door een goede nachtrust in een van de hutten aan boord.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om op een eenvoudige wijze Grimaldi Lines dienstregeling en prijzen te vergelijken met alle alternatieve veerbootmaatschappijen.

Lees meer Lees minder

Alle Grimaldi Lines routes

Grimaldi Lines klantenrecensies.

 • "Zeus Palace"

  Onze reis aan boord van Zeus Palace is perfekt verlopen. Goede service (een 10)aan boord met vriendelijke mensen. Helen en Cor den Hartog

  'Cornelis' reiste met Grimaldi Lines aan boord de Zeus Palace

  Lees meer Lees minder
 • "Barcelona Tanger een aanrader"

  We reisden met Grimaldi van Barcelona naar Tanger op 24 november 2013. De boot zou om 23u59 vertrekken maar vertrok uiteindelijk pas tegen halftwee s'nachts. Dus we hebben wel lang zitten wachten in de terminal. Maar het loonde de moeite. We betaalden 200 euro voor een ruime cabine met gerieflijke badkamer en een buitenraam. Twee nachten en een volledige dag op de boot die de 26ste Tanger Med binnenliep tegen de middag. We hadden zonnig weer en konden aan dek genieten van prachtige zichten op de Spaanse en Marokkaanse kust. Het eten aan boord in de selfservice is niet te duur en best wel lekker. Kortom, een aanrader.

  'Veerle' reiste met Grimaldi Lines aan boord de Ikarus Palace

  Lees meer Lees minder
 • "heerlijke reis"

  Leuk schip, heerlijk boven op het dek gezeten, zwembadje en fijne ligstoelen.

  'Arthur' reiste met Grimaldi Lines aan boord de Cruise Roma

  Lees meer Lees minder
 • "Met eigen auto vanuit zuid-italie naar griekenland"

  Overzichtelijk schip, vriendelijk personeel, restaurant met goed prijsniveau. En het voordeel van de tijdsduur van de overtocht van 16 uur. Kortom, als je de autorit helemaal door italie er voor over hebt: een prima alternatief!

  'Hans' reiste met Grimaldi Lines aan boord de Catania

  Lees meer Lees minder