Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Almeria Veerboot Haven

  • Almeria Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Almeria vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Almeria Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Almeria Veerdiensten

Almeria Gids

Wat is er te doen in Almería?

Andalusië behoort tot de populairste regio’s van Spanje. Tot kort geleden wist Almería echter uit de toeristenstroom te blijven. Dit droeg bij aan de charme van de stad. Bezoekers konden in alle rust door de straten slenteren en leuke winkeltjes ontdekken. Toch is een aantal jaar geleden uit financiële overwegingen besloten om Almería nog nadrukkelijker op de toeristische kaart te zetten. Dankzij de opkomst van nieuwe bars, hotels en restaurants lijkt Almería vandaag de dag meer op een typische badplaats. Toch heeft de stad haar historische gezicht niet verloren. Het fort Alcazaba is mooi en interessant genoeg om er een hele middag door te brengen. In het natuurpark Nijar kunt u genieten van prachtige uitzichten.

Vervoer

U kunt de stad al wandelend verkennen of gebruikmaken van een taxi.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.