Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Palermo Veerboot Haven

  • Palermo Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Palermo vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Palermo Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Palermo Veerdiensten

Palermo Gids

Wat is er te doen in Palermo?

Palermo is een stad van uitersten. Schitterende barokke paleizen, vaak in het bezit van adellijke families, worden afgewisseld met straatjes die na de Tweede Wereldoorlog nog niet zijn herbouwd. Dankzij haar ligging tussen Europa en Afrika kent Sicilië een echte mediterraanse sfeer. Prachtige kapelletjes en kerken tekenen zich af tegen het schitterende landschap. Absolute hoogtepunten zijn het Palazzo dei Normanni e Cappella Palatina, Santa Maria dell’Ammiraglio en Cattedrale di Palermo. De unieke geschiedenis van Palermo is vandaag de dag nog steeds voelbaar. Zo kunt u genieten van de typisch Italiaanse sfeer terwijl u Arabische gerechten bestelt of Normandische kastelen bezoekt. Struin over een van de vele bedrijvige markten om kennis te maken met de lokale bevolking. In de wat rustigere wijken van Palermo vindt u de beste koffie ter wereld. Een bezoek aan Palermo is echt een onvergetelijke ervaring.

Vervoer

De tram is het meest gebruikte vervoersmiddel in Palermo. Daarnaast zijn er tal van taxibedrijven actief in de stad.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.