Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Palermo Termini Imerese Veerboot Haven

  • Palermo Termini Imerese Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Palermo Termini Imerese vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Palermo Termini Imerese Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Palermo Termini Imerese Veerdiensten

Palermo Termini Imerese Gids

Palermo Termini Imerese Gids

Termini Imerese is een gemeente in de provincie Palermo aan de noordkust van Sicilië in het zuiden van Italië. Het heuvelachtige gebied waar de stad zich nu bevindt is al sinds de prehistorie bewoont. De naam Termini Imerese is afgeleid van het Latijnse "Thermae Himerenses" dat "Warme Bronnen van Himera" betekent. Het waren de Romeinen die in 252 vóór Christus de therapeutische waarde van de bronnen ontdekten en sindsdien is de stad een populaire thermaalbad bestemming. Termini Imerese heeft nog steeds veel overblijfselen die haar geschiedenis bevestigen. De voornaamste monumenten die toegankelijk zijn voor toeristen zijn de kerk van St. Caterina uit vijftiende eeuw, de kerk van St. Maria della Consolazione en de kerk van St. Francesco.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.