Boek uw overtocht naar Palermo Termini Imerese

Vanuit de veerhaven van Palermo Termini Imerese in Sicilië vertrekken veerboten naar Civitavecchia & Napoli. U kunt kiezen uit 5 afvaarten / week vanuit de haven van Palermo Termini Imerese in Sicilië naar Rome & Italië.

Vaartijden variëren van 8 uur 30 minuten op de Napoli veerdienst tot 12 uur 45 minuten op de Civitavecchia veerdienst.

Deze pagina toont een kort overzicht, maar sommige overtochten zijn seizoensgebonden. Wij raden u dan ook aan om de actuele vertrektijden en prijzen te raadplegen via onze Palermo Termini Imerese tariefzoeker.

Palermo Termini Imerese Havenkaart

Klik voor Kaart

Palermo Termini Imerese Veerdiensten

 • Grandi Navi Veloci
  • 3 afvaarten / week 12 uur 45 min
  • Prijsaanvraag
 • Grandi Navi Veloci
  • 2 afvaarten / week 8 uur 30 min
  • Prijsaanvraag

Palermo Termini Imerese Gids

Termini Imerese is een gemeente in de provincie Palermo aan de noordkust van Sicilië in het zuiden van Italië. Het heuvelachtige gebied waar de stad zich nu bevindt is al sinds de prehistorie bewoont.

De naam Termini Imerese is afgeleid van het Latijnse "Thermae Himerenses" dat "Warme Bronnen van Himera" betekent. Het waren de Romeinen die in 252 vóór Christus de therapeutische waarde van de bronnen ontdekten en sindsdien is de stad een populaire thermaalbad bestemming.

Termini Imerese heeft nog steeds veel overblijfselen die haar geschiedenis bevestigen. De voornaamste monumenten die toegankelijk zijn voor toeristen zijn de kerk van St. Caterina uit vijftiende eeuw, de kerk van St. Maria della Consolazione en de kerk van St. Francesco.

Hoe kom je in Palermo Termini Imerese Veerboot Haven

 • Palermo Termini Imerese Haven Adres

  Lungomare Cristoforo Colombo, 90018 Termini Imerese PA

 • Palermo Termini Imerese Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Palermo Termini Imerese vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Palermo Termini Imerese Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!