Malaga naar Melilla Veerboot

De Malaga Melilla veerdienst verbindt Spanje met Spanje en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Balearia veerdienst gaat tot 6 keer per week met een vaartijd van ongeveer 7 uur Terwijl de veerdienst van Trasmediterranea vertrekt tot 7 keer per week en duurt 6 uur 15 min.

Dus dat is een totaal van 13 overtochten per week op de Malaga Melilla route tussen Spanje en Spanje. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Malaga - Melilla Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Malaga Melilla tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Malaga Melilla boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Malaga Melilla Veerboot klantenrecensies

 • "Top boot"

  mooie en schone boot. Op tijd vertrokken en heerlijke airco. Kortom was een geslaagde boot reis!!!!

  'Mohamed' reisde mee op de route Malaga Melilla met Trasmediterranea aan boord de Ciudad Autonoma Melilla

  Lees meer Lees minder
 • "Reis met transmediterarranea Fortuny van Malaga naar Melilla"

  Het was super...en grandioos

  'Moustafa' reisde mee op de route Malaga Melilla met Trasmediterranea aan boord de Ciudad Autonoma Melilla

  Lees meer Lees minder
 • "met acciona naar Melilla"

  het was heel goed geregeld

  'Mohamed' reisde mee op de route Malaga Melilla met Trasmediterranea aan boord de Murillo

  Lees meer Lees minder
 • "Aanrader!"

  Afreis met de snelboot gedaan. Op minder dan 4h van Malaga naar Melillia. Afreis keurig op tijd en verliep volledig volgens schema. Zeker een aanrader voor iedereen en speciefiek meer voor zij die hun reis verder zetten richting Nador en verder.

  'Saïd' reisde mee op de route Malaga Melilla met Trasmediterranea aan boord de Murillo

  Lees meer Lees minder

Malaga Gids

Malaga is een stad in de regio Andalusië in Zuid-Spanje. De stad is gelegen aan de Costa del Sol (de Kust van de Zon) aan de Middellandse Zee en ongeveer 100 km ten oosten van de Straat van Gibraltar en ongeveer 130 km van de Noord-Afrikaanse kust. De stad is een paradijs voor toeristen vanwege de subtropisch klimaat met warme en zonnige zomers en milde winters. Malaga is de geboorteplaats van de schilder Pablo Picasso, Hebreeuwse dichter en joodse filosoof Solomon Ibn Gabirol en acteur Antonio Banderas, en is de thuisbasis van monumenten zoals de Alcazaba Arabische citadel. De stad is ook het decor voor de religieuze processies die deel uitmaken van Malaga Pasen Week vieringen vormen, verklaarde een Festival van toeristische belangstelling.

Naast hommage aan de grote Picasso, andere grote historische monumenten zijn de imposante barokke kathedraal, in de volksmond bekend als 'La Manquita' (One Armed Woman), en de onlangs gerestaureerde Romeinse theater. Hoog op de heuvel boven de stad ligt de Parador (staat gerunde hotel), dat gelegen is in het kasteel van Gibralfaro. Dit is een prachtige plek om ofwel te overnachten of een lange lunch te hebben in een fascinerende omgeving, met panoramisch uitzicht over de stad Malaga en over de haven en zee.

Malaga Ferry haven is gelegen aan de oude stad Malaga, met veerdiensten naar Melilla.

Melilla Gids

De Spaanse toegediend stad Melilla ligt aan de noordwestkust van Afrika, en deelt een grens met Marokko. De stad is gescheiden van de Spaanse provincie Granada en Almeria door de Alboran Zee. Melilla, zoals Ceuta, was een vrijhaven voor Spanje toegetreden tot de Europese Unie. De Marokkaanse afwikkeling van Beni Ansar ligt direct ten zuiden van Melilla en de dichtstbijzijnde Marokkaanse stad Nador. De havens van Melilla en Nador zijn beide gevestigd in dezelfde baai. Vanaf 2011, had het een bevolking van 78.476, bestaande uit etnische Spanjaarden, etnische Riffijnse Berbers, en een klein aantal etnische Spaanse Joden. Zowel Spaanse als Riffijnse-Berberse zijn de twee meest gesproken talen, waarbij Spaans de enige officiële taal.

Vanuit de haven zijn er verschillende dagelijkse verbindingen naar Almeria en Malaga in Spanje. Veel mensen reizen tussen Europa en Marokko met de ferry links naar Melilla, voor zowel passagiers als vracht.