Tunis naar Genua Veerboot

De Tunis Genua veerdienst verbindt Tunesië met Italië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Grandi Navi Veloci veerdienst gaat tot 3 keer per week met een vaartijd van ongeveer 24 uur Terwijl de CTN Ferries veerdienst loopt tot 3 keer per week met een duur van 20 uur.

Dus dat is een totaal van 6 overtochten per week op de Tunis Genua route tussen Tunesië en Italië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Tunis naar Genua Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Tunesië naar Italië pagina.

Tunis - Genua Veerbootmaatschappij

  • Grandi Navi Veloci
    • 3 Afvaarten / Week 24 uur
    • Prijsaanvraag
  • CTN Ferries
    • 3 Afvaarten / Week 20 uur
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Tunis Genua tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Tunis Genua boekingen zijn voor een personenauto en 1 passagier.

Tunis Gids

Tunis is de grootste stad in Tunesië en de hoofdstad en is gelegen op een groot Middellandse Zee Golf, de Golf van Tunis, achter het meer van Tunis en de haven van La Goulette. De UNESCO World Heritage Site van Carthago, misschien wel een van de belangrijkste archeologische sites die ooit gevonden is, bevindt zich op ongeveer 12 km van Tunis. Veel artefacten en de site van de oude stad zijn opgegraven, waaronder vroegtijdige Punische artefacten en Romeinse, Byzantijnse en Vandal gebouwen. De stad heeft een eclectische mix van verschillende architecturale stijlen, brede straten en smalle steegjes die soms doorkruist door tramsporen.

De oude stenen muren van de 9e eeuw Medina bestaan niet meer, maar de smalle straatjes, moskeeën, souks en historische structuren blijven en zijn ook uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site. Er zijn een aantal festivals gehouden in de stad elk jaar de grootste zijnde de Carthage International Festival dat plaatsvindt tijdens de maanden juli en augustus. Het festival, dat werd opgericht in 1964, trekt bezoekers uit de hele wereld en veel daarvan wordt gehouden in het oude amfitheater van Carthago en hosts optredens van zangers, muzikanten, acteurs, dansers en toont films op outdoor schermen.

Genua Gids

De Italiaanse havenstad Genua ligt in de regio Ligurië, aan de Middellandse Zee. Een van de grootste in Europa, het historische centrum van Genua afwikkelt in een ingewikkeld doolhof van steegjes (caruggi) die onverwacht uitkomen op pleintjes; de ziel van de stad leeft in de steegjes, waar de geuren, smaken en culturen hebben door de geschiedenis heen gecombineerd. In deze dichte stedelijke landschap, waar de ramen zijn zo dichtbij dat ze bijna aanraken, bouwstijlen zijn gelaagd over elkaar, met een middeleeuwse muur die als de basis van een 14e-eeuws gebouw en gotische loggia steeds trendy bars: dit is een plek waar het verleden vormt de basis van het heden.

Opnieuw ontworpen door Renzo Piano in 1992, heeft Genua oude havengebied nu uitgegroeid tot een mekka voor toeristen, die een bezoek om te genieten van een aperitivo, dineren, winkelen, maak een uitstapje naar de bioscoop, schaatsen, of ga voor een duik in het zwembad. Aan het einde van de pier, de thuisbasis van de Magazzini del Cotone, met de stad Lanterna (vuurtoren) oprijzen in de buurt, kunt u genieten van Genua en de Golf in al zijn schoonheid. De heuvels vormen een decor voor deze indrukwekkende panorama, felgekleurde overdag en 's nachts verlicht.

De veerhaven ligt in de Calata Chiappella, tussen Ponte Assereto en Ponte Colombo. Vanuit de haven, veerboten vertrekken vooral naar Sardinië, Sicilië, Corsica, Spanje, Tunesië en Marokko. De ferry terminal is op vele niveaus en is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De terminal heeft wachtkamers en een groot winkelcentrum.