Almeria naar Nador Veerboot

De Almeria Nador veerdienst verbindt Spanje met Marokko en wordt momenteel aangeboden door 4 veermaatschappijen. Balearia varen tot maximaal 12 keer per week, Trasmediterranea 7 keer per week, Naviera Armas 4 keer per week & de veerdienst van AML vaart tot maximaal 7 keer per week.

Er is een totaal van 30 overtochten per week op de Almeria Nador route tussen Spanje en Marokko en met 4 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Almeria naar Nador Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Spanje naar Marokko pagina.

Almeria - Nador Veerbootmaatschappij

 • Balearia
  • 12 Afvaarten / Week 4 uur
  • Prijsaanvraag
 • Trasmediterranea
  • 7 Afvaarten / Week 6 uur
  • Prijsaanvraag
 • Naviera Armas
  • 4 Afvaarten / Week 5 uur
  • Prijsaanvraag
 • AML
  • 7 Afvaarten / Week 6 uur
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Almeria Nador tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Almeria Nador boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Almeria Gids

Almería is een stad in Andalusië, aan de zuidoostelijke Middellandse Zeekust van Spanje. De stad is zeer populair onder toeristen en er valt veel te beleven. La Alcazaba is bijvoorbeeld een Middeleeuws kasteel dat oorspronkelijk werd gebouwd in de tiende eeuw, maar in de zestiende eeuw werd vernield door een aardbeving. Het beschikt over grote tuinen en drie rijen van kasteelmuren. Daarnaast heeft Almería een kathedraal die lijkt op een fort, compleet met torens, kantelen en geheime paden die werden aangelegd om de kathedraal te beschermen tegen piraten. De kathedraal was oorspronkelijk een moskee, maar werd later gebruikt als Christelijke kerk. Het gebouw werd in 1522 eveneens vernietigd door een aardbeving en later herbouwd in Renaissance-stijl, waarbij een aantal verdedigingselementen behouden bleven.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Melilla, Algerije en Marokko. Daarnaast is het ook een vertrekpunt voor Middellandse Zeecruises. Bovendien is er een jachthaven waar veel plezierjachten zijn aangemeerd. De haven wordt momenteel uitgebreid met nieuwe haveninstallaties voor het vrachtverkeer.

Nador Gids

De Marokkaanse stad Nador ligt in het Rif-regio Noord-Oost Marokko en de haven is gelegen op de Bhar Amezzyan lagune. Nador wordt verondersteld te worden opgericht door de Berberse Civilization, en later werd geregeerd door de Feniciërs, de Romeinen en de Arabieren. De naam van de stad kan zijn ontstaan uit de naam 'Heeft Nador' een kleine nederzetting in de buurt van de lagune. Het kan zelfs zijn ontstaan uit het Arabische woord "nadar 'dat het zicht betekent en dat past meer als Nador is een strategisch punt van waarneming met Spanje. Het is populair bij de meeste van de Marokkaanse koningen, koning Omar ibn Idriss II in het bijzonder en de Almoravide koning Youssef ibn Tachfin.

Nador was berucht als een centrum van het smokkelen van goedkope Spaans en Chinees belastingvrije goederen. Momenteel is de smokkel is afgenomen, maar het leeft nog concurreren met een smokkel stroom uit Algerije. Veel gebruikte consumptiegoederen uit Europa en China vinden hun weg naar Marokko en Afrika via Melilla en Nador, zowel legaal als illegaal. De producten variëren van geconserveerd voedsel, kleding, schoenen, elektrische huishoudelijke apparaten, tot geavanceerde hardware.

Veerdiensten vanuit Nador vertrekken naar Almeria en Motril in Spanje en Sete in Frankrijk.