Liberty Lines Fast Ferries
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Liberty Lines Fast Ferries

Nieuwste aanbiedingen voor Liberty Lines Fast Ferries

Liberty Lines Fast Ferries

Liberty Lines, voorheen bekend als Ustica Lines, is een van de grootste veerbootmaatschappijen van Italië. Het bedrijf biedt veerdiensten aan tussen het Italiaanse vasteland en de Eolische, Pelagische, Egadische eilanden. Daarnaast verzorgt Liberty Lines overtochten tussen het Italiaanse vasteland en Sicilië, Ustica en Pantelleria.

Liberty Lines begon in 1993 met het aanbieden van veerroutes tussen Napels en verschillende eilanden in de Tyrreense Zee. Inmiddels behoort Liberty Lines tot de grootste veerbootmaatschappijen van het land. Dit is te danken aan haar vloot van meer dan dertig catamarans, draagvleugelboten en monohulls. Alle schepen worden regelmatig onderworpen aan veiligheidscontroles. Liberty Lines heeft 600 medewerkers die service bieden aan meer dan 1,5 miljoen passagiers per jaar.

Het vlaggenschip is de 'Super Admiral', een draagvleugelboot met voldoende capaciteit voor meer dan 350 passagiers. Ieder vaartuig beschikt over airco, televisies, comfortabele stoelen en bars. Zo kunt u met Liberty Lines altijd comfortabel reizen.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van Liberty Lines Fast Ferries raadplegen en Liberty Lines Fast Ferries veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Liberty Lines Fast Ferries ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Liberty Lines Fast Ferries routes

Liberty Lines Fast Ferries klantenrecensies.

 • "snel, gemakkelijk en zeer klantvriendelijk"

  snel, gemakkelijk en zeer klantvriendelijk

  Lees meer Lees minder
 • "Prima veerdienst"

  Ik had gereserveerd maar in feite was dat eigelijk niet nodig Kunt heel makkelijk aan de kassa een kaartje kopen. De boten varen snael en redelijk comfortabel. Aan boord geen catering maar hoeft ook niet want de reis is maar kort

  Lees meer Lees minder
 • "Verkeerde tickets"

  We reserveerden tickets maar bij bevestiging bleken het verkeeerde tickets te zijn. Bij het kantoor moesten we nieuwe tickets kopen. We hebben dus geen goede ervaring met Direkt Ferries. De reis verliep verder prima.

  Lees meer Lees minder
 • "Milazzo -Lipari"

  Vlotte overzet enkel te weinig plaats voor bagage en spijtig dat men niets kan consumeren.

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking