Livorno
Palermo
Veerboten naar Sicilië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Livorno - Palermo

Veerboot van Livorno naar Palermo

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse afvaarten tussen Livorno en Palermo. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Grimaldi Lines. Livorno Palermo veerboten kosten tussen €128 en €678, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Livorno Palermo veerboten.

Livorno Palermo Veerboot Tijden

De eerste Livorno Palermo veerboot vertrekt meestal vanuit Livorno rond 18:00. De laatste veerboot vertrekt meestal om 18:30.

Hoe lang is de veerboot van Livorno naar Palermo?

Livorno Palermo Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 19h 41m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 19u 30m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Livorno Palermo Vaarschema's

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse veerdiensten van Livorno naar Palermo. Deze afvaarten worden verzorgd door Grimaldi Lines. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Livorno Palermo Veerboot Prijzen

Livorno Palermo veerboot prijzen variëren tussen €128* en €678*. De gemiddelde prijs is €363*. De goedkoopste Livorno Palermo veerboot prijzen beginnen vanaf €32*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €175*. De gemiddelde prijs voor een auto is €400*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Livorno naar Palermo?

De afstand tussen Livorno en Palermo is ongeveer 681,5 km of 368,0 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Livorno Palermo veerboot?

Ja, Grimaldi Lines laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Livorno en Palermo. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Livorno en Palermo.

Kan ik te voet reizen van Livorno naar Palermo?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Grimaldi Lijnen tussen Livorno en Palermo.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Livorno naar Palermo?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Livorno naar Palermo met Grimaldi Lines. Houd er rekening mee dat je huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Livorno - Palermo Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Grimaldi Lines
Gemiddelde prijs 462 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 19h 41m
Snelste Zeiltijd 19h 30m
Eerste veerboot 18:00
Laatste veerboot 18:30
Afstand 368 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Livorno naar Palermo?

De reistijd per veerboot van Livorno naar Palermo is ongeveer 19h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Livorno naar Palermo?

De prijs van de ferry overtocht van Livorno naar Palermo kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Livorno naar Palermo is 205 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Livorno naar Palermo?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Livorno naar Palermo en dat is
  • Grimaldi Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Livorno naar Palermo?

Boek overtochten van Livorno naar Palermo via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Livorno naar Palermo?

Ja, je kunt als voetpassagier van Livorno naar Palermo reizen met
  • Grimaldi Lines

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Livorno naar Palermo?

Ja, je kunt met een voertuig van Livorno naar Palermo reizen met
  • Grimaldi Lines

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Livorno naar Palermo?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Grimaldi Lines

Wat is de afstand tussen Livorno en Palermo?

De afstand van Livorno naar Palermo is ongeveer 367 zeemijlen.

Livorno Gids

De Italiaanse havenstad Livorno ligt in het westen van Toscane, aan de Ligurische Zee. In de wijk Venezia Nuova kunnen bezoekers zich vergapen aan oude bruggen, smalle straatjes, aristocratische huizen en een netwerk van grachten die werden gebruikt om de haven te verbinden met de pakhuizen. Daarnaast staat de stad bekend om haar huizen in neoclassicistische stijl, musea, parken, en culturele hoogstandjes. De beroemde componist Pietro Mascagni werd geboren in Livorno en in het Museo Mascagnano kunt u memorabilia, opera's en documenten van zijn hand bewonderen. Tijdens het theaterseizoen worden een aantal opera's van Mascagni opgevoerd in het Teatro Goldoni.

Livorno heeft de derde grootste haven van de Italiaanse westkust en beschikt over tal van voorzieningen voor zowel vracht- als personenvervoer. Zo heeft de haven rolstoelhellingen, toiletten en douches voor passagiers. Ook vindt u hier bars, restaurants en een conferentiecentrum. Vanuit de haven vertrekken er veerdiensten naar Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari en Tunesië.


Palermo Gids

De Italiaanse stad Palermo is gelegen op het eiland Sicilië. Palermo ligt aan de noordwestkust en heeft een bijzonder grote en belangrijke natuurlijke haven, naast de Monte Pellegrino. Met een typisch mediterraan karakter en veel kustgebieden beroep, dateert Palermo terug tot de 8ste eeuw en is vandaag de dag bekend staat om veel verschillende dingen, zoals de Normandische gebouwen, prachtige paleizen en levendige lokale markten. Het historische centrum van Palermo is de wijk Quattro Canti, wat betekent dat de 'Four Corners'. Een aantal van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van de stad hier wonen, zoals het Koninklijk Paleis. Ook een bezoek waard is de kathedraal van Santa Maria Assunta (Cattedrale). Het is nogal overweldigend en de enorme omvang en gedetailleerdheid van de architectuur moet worden gezien in het vlees volledig te kunnen beoordelen. Bezoekers moeten ook uitkijken voor de middeleeuwse basiliek van San Francesco d'Assisi, de 12e-eeuwse Castello della Zisa (Zisa Castle) en het Teatro Massimo, een onlangs gerestaureerde theater waar regelmatig optredens.

Veerboten van de haven van de stad vertrekken naar Genua, Civitavecchia, Napels en Tunesië.


Livorno naar Palermo Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/04/2024 en 28-04-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Grimaldi Lines 18:00 14:00 20 uur do
Grimaldi Lines 18:15 14:30 20 uur 15 minuten za
Grimaldi Lines 18:30 14:00 19 uur 30 minuten di
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.