Livorno
Olbia
Veerboten naar Sardinië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Livorno - Olbia

Veerboot van Livorno naar Olbia

Er zijn gewoonlijk 3 dagelijkse en 25 wekelijkse afvaarten tussen Livorno en Olbia. 2 operators varen deze route Grimaldi Lines & Moby Lines en loopt het hele jaar door. Veerboten Livorno Olbia kosten tussen €122 en €509, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Livorno Olbia veerboten.

Livorno Olbia Veerboot Tijden

De vroegste Livorno Olbia veerboot vertrekt meestal vanuit Livorno rond 09:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 22:30.

Hoe lang is de veerboot van Livorno naar Olbia?

Livorno Olbia Veerboot afvaarten op deze route kunnen ongeveer 8u 52m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 7u 30m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Livorno Olbia Dienstregelingen

Er zijn gemiddeld 3 dagelijkse afvaarten en tot 25 wekelijkse veerdiensten van Livorno naar Olbia. Deze afvaarten worden verzorgd door Grimaldi Lines & Moby Lines. Houd er rekening mee dat de dienstregeling tijdens het hoogseizoen vaak toeneemt.

Livorno Olbia Veerboot Prijzen

Livorno Olbia veerboot prijzen variëren tussen €122* en €509*. De gemiddelde prijs is €290*. De goedkoopste Livorno Olbia veerboot prijzen beginnen vanaf €18*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €138*. De gemiddelde prijs voor een auto is €297*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Livorno naar Olbia?

De afstand tussen Livorno en Olbia is ongeveer 187,0 mijl (301,0 km) of 162,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Livorno Olbia veerboot?

Ja, Grimaldi Lines, Moby Lines staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Livorno en Olbia. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Livorno en Olbia.

Kan ik te voet reizen van Livorno naar Olbia?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Grimaldi Lines, Moby Lines tussen Livorno en Olbia.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Livorno naar Olbia?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Livorno naar Olbia met Grimaldi Lines. Houd er rekening mee dat je huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Livorno - Olbia Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Grimaldi Lines & Moby Lines
Gemiddelde prijs 369 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 3
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 25
Gemiddelde vaartijd 8h 52m
Snelste Zeiltijd 7h 30m
Eerste veerboot 09:00
Laatste veerboot 22:30
Afstand 162 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Livorno naar Olbia?

De reistijd per veerboot van Livorno naar Olbia is ongeveer 7h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Livorno naar Olbia?

De prijs van de ferry overtocht van Livorno naar Olbia kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Livorno naar Olbia is 339 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Livorno naar Olbia?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Livorno naar Olbia. Dit zijn
 • Moby Lines
 • Grimaldi Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Livorno naar Olbia?

Boek overtochten van Livorno naar Olbia via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Livorno naar Olbia?

Ja, je kunt als voetpassagier van Livorno naar Olbia reizen met
 • Moby Lines
 • Grimaldi Lines

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Livorno naar Olbia?

Ja, je kunt met een voertuig van Livorno naar Olbia reizen met
 • Moby Lines
 • Grimaldi Lines

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Livorno naar Olbia?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • Grimaldi Lines

Wat is de afstand tussen Livorno en Olbia?

De afstand van Livorno naar Olbia is ongeveer 162 zeemijlen.

Livorno Olbia Veerboot klantenrecensies

 • "Met Moby van Genua naar Sardinië"

  Onlangs zijn we met Moby van Genua naar Olbia op Sardinië gevaren. De tocht is een heel leuke ervaring en eenmaal aan boord is het prima geregeld. Toch liepen we tegen een aantal zaken aan die beter kunnen. Het adres dat voor de haven wordt aangegeven is het kantoor waar je tickets kunt kopen, maar om echt in te checken moet je naar de haven en de plaats van de inscheping toe. Dat is nog een hele toer in Genua. Op Google kun je dan beter die plek invullen. Verder wordt gezegd dat de vaartijd 10 uur is en dat je dan ook kan uitschepen, maar in werkelijkheid duurt het 12 uur voor je van boord kunt. In Genua moet je rekening houden met vertraging bij het uitschepen en de stad uit komen. Aan boord is het prima geregeld, maar je moet wel opletten dat je in je hut bent als je wordt gewekt. Wij stonden buiten en waren nog net op tijd om onze spullen in te pakken voordat de hut alweer schoon gemaakt werd. De catering is niet bijzonder en aan de prijzige kant.

  'Moby Otta' travelled on Moby Otta

  Lees meer Lees minder
 • "boottocht"

  top

  'Moby Aki' travelled on Moby Aki

  Lees meer Lees minder
 • "Effe zoeken van tevoren..."

  Alles is vlekkeloos verlopen, snel en gemakkelijk aan boord en van boord gereden. Voorzieningen aan boord zijn prima. Vier dingen had ik echter graag van tevoren geweten: 1. De coordinaten van het vertrekpunt of minstens een nauwkeurig adres in de havens. Livorno en Olbia hebben meerdere havens en als je de dag van tevoren niet op verkenning gaat, heb je een goede kans dat je naar de verkeerde haven rijdt. 2. Als je een reserveringsbevestiging hebt, dan moet je die van tevoren even inwisselen voor een boarding ticket. Dat wisten we van te oren niet. Dat inwisselen moet je doen bij het ticket bureau, waar je echter van tevoren het adres niet van weet. Dat is overigens in de haven, dus vlakbij het vertrekpunt. 3. Er wordt gesuggereerd dat er een camperdeck is, maar in de praktijk is dat gewoon nier waar. Dus als je 's nachts reist dan moet je op het laatste moment een cabine bij boeken of ergens op een bank of in een stoel gaan liggen. 4. Je moet er minstens 90 minuten van tevoren zijn, maar ze beginnen al minstens twee uur van tevoren met het inladen van de voertuigen. We zijn daags van tevoren in de haven op verkenning gegaan. Als we dat niet hadden gedaan was het ook wel goed gekomen, maar dan had het toch wel wat stress opgeleverd!

  'Moby Aki' travelled on Moby Aki

  Lees meer Lees minder
 • "Super schip waar we graag terug komen "

  Onverwacht maar heeft onze verwachtingen overtroffen

  'Moby Aki' travelled on Moby Aki

  Lees meer Lees minder

Livorno Gids

De Italiaanse havenstad Livorno ligt in het westen van Toscane, aan de Ligurische Zee. In de wijk Venezia Nuova kunnen bezoekers zich vergapen aan oude bruggen, smalle straatjes, aristocratische huizen en een netwerk van grachten die werden gebruikt om de haven te verbinden met de pakhuizen. Daarnaast staat de stad bekend om haar huizen in neoclassicistische stijl, musea, parken, en culturele hoogstandjes. De beroemde componist Pietro Mascagni werd geboren in Livorno en in het Museo Mascagnano kunt u memorabilia, opera's en documenten van zijn hand bewonderen. Tijdens het theaterseizoen worden een aantal opera's van Mascagni opgevoerd in het Teatro Goldoni.

Livorno heeft de derde grootste haven van de Italiaanse westkust en beschikt over tal van voorzieningen voor zowel vracht- als personenvervoer. Zo heeft de haven rolstoelhellingen, toiletten en douches voor passagiers. Ook vindt u hier bars, restaurants en een conferentiecentrum. Vanuit de haven vertrekken er veerdiensten naar Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari en Tunesië.


Olbia Gids

De Italiaanse stad Olbia ligt in het noorden van Sardinië. Olbia staat bekend als toegangspoort tot de Costa Smeralde en biedt voorzieningen voor toeristen. In het oude centrum bevinden zich verschillende historische bezienswaardigheden zoals een Romeins badhuis en een indrukwekkende granieten kerk, de Basilica di San Simplicio. Deze Middeleeuwse kerk is zeer populair onder toeristen en beschikt over twee schitterende fresco's. Op het fresco aan de linkerzijde staat San Simplicio afgebeeld, de patroonheilige van de stad Olbia. In mei van elk jaar vormt Olbia het toneel voor het Festa di San Simplicio, het grootste festival van de stad.

De haven van Olbia ligt op een eiland dat via een lange dijkweg is verbonden met de stad. Vanuit de haven vertrekken dagelijks veerboten naar bestemmingen op het Italiaanse vasteland zoals Genua en Civitavecchia, in de buurt van Rome. Daarnaast vertrekken veerboten naar andere bestemmingen vanuit Golfo Aranci, een haven ten noorden van Olbia.


Livorno naar Olbia Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Moby Lines 09:30 17:30 8 uur Alledaags
Grimaldi Lines 10:00 17:30 7 uur 30 minuten Alledaags
Moby Lines 22:00 07:00 9 uur Alledaags
Grimaldi Lines 22:30 07:30 9 uur Alledaags
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.