Livorno
Olbia
Veerboten naar Sardinië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Livorno - Olbia is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Livorno - Olbia

Livorno naar Olbia Veerboot

De Livorno Olbia veerdienst verbindt Italië met Sardinië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Moby Lines veerdienst gaat tot 14 keer per week met een vaartijd van ongeveer 7 uur 25 minuten Terwijl de veerdienst van Grimaldi Lines vertrekt tot 14 keer per week en duurt 7 uur 30 minuten.

Dus dat is een totaal van 28 overtochten per week op de Livorno Olbia route tussen Italië en Sardinië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Livorno naar Olbia?

  De reistijd per veerboot van Livorno naar Olbia is ongeveer 7h 27m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Livorno naar Olbia?

  De prijs van de ferry overtocht van Livorno naar Olbia kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Livorno naar Olbia is 203 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Livorno naar Olbia?

  Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Livorno naar Olbia. Dit zijn
  • Moby Lines
  • Grimaldi Lines
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Livorno naar Olbia?

  Boek overtochten van Livorno naar Olbia via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Livorno naar Olbia?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Livorno naar Olbia reizen met
  • Moby Lines
  • Grimaldi Lines
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Livorno naar Olbia?

  Ja, je kunt met een voertuig van Livorno naar Olbia reizen met
  • Moby Lines
  • Grimaldi Lines
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Olbia naar Olbia?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Grimaldi Lines
 • Wat is de afstand tussen Livorno en Olbia?

  De afstand van Livorno naar Olbia is ongeveer 162 zeemijlen.

Livorno Olbia Veerboot klantenrecensies

 • "Livorno - olbia "

  prachtige reis en korect zoals het hoort.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Goede heen- en terugreis"

  Heenreis wat problemen met verkrijgen van keycard voor de cabin, terugreis verliep dit juist uitstekend (5 minuten). Zag er goed uit!

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Livorno - Olbia"

  Overtocht was prima. Een kanttekening was toen we in Olbia  bij de  Camper kwamen op dek 2 was het daar 40,5  en in de Camper 37 graden terwijl de horeca ruimtes koud ( te koud) waren. Verder prima aan te bevelen. 

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Sardinië"

  Prima overtocht, goed geregeld, prettig schip

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Livorno Gids

De Italiaanse havenstad Livorno ligt in het westen van Toscane, aan de Ligurische Zee. In de wijk Venezia Nuova kunnen bezoekers zich vergapen aan oude bruggen, smalle straatjes, aristocratische huizen en een netwerk van grachten die werden gebruikt om de haven te verbinden met de pakhuizen. Daarnaast staat de stad bekend om haar huizen in neoclassicistische stijl, musea, parken, en culturele hoogstandjes. De beroemde componist Pietro Mascagni werd geboren in Livorno en in het Museo Mascagnano kunt u memorabilia, opera's en documenten van zijn hand bewonderen. Tijdens het theaterseizoen worden een aantal opera's van Mascagni opgevoerd in het Teatro Goldoni.

Livorno heeft de derde grootste haven van de Italiaanse westkust en beschikt over tal van voorzieningen voor zowel vracht- als personenvervoer. Zo heeft de haven rolstoelhellingen, toiletten en douches voor passagiers. Ook vindt u hier bars, restaurants en een conferentiecentrum. Vanuit de haven vertrekken er veerdiensten naar Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari en Tunesië.


Olbia Gids

De Italiaanse stad Olbia ligt in het noorden van Sardinië. Olbia staat bekend als toegangspoort tot de Costa Smeralde en biedt voorzieningen voor toeristen. In het oude centrum bevinden zich verschillende historische bezienswaardigheden zoals een Romeins badhuis en een indrukwekkende granieten kerk, de Basilica di San Simplicio. Deze Middeleeuwse kerk is zeer populair onder toeristen en beschikt over twee schitterende fresco's. Op het fresco aan de linkerzijde staat San Simplicio afgebeeld, de patroonheilige van de stad Olbia. In mei van elk jaar vormt Olbia het toneel voor het Festa di San Simplicio, het grootste festival van de stad.

De haven van Olbia ligt op een eiland dat via een lange dijkweg is verbonden met de stad. Vanuit de haven vertrekken dagelijks veerboten naar bestemmingen op het Italiaanse vasteland zoals Genua en Civitavecchia, in de buurt van Rome. Daarnaast vertrekken veerboten naar andere bestemmingen vanuit Golfo Aranci, een haven ten noorden van Olbia.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.