Jadrolinija

Jadrolinija verzorgt overtochten van Ancona en Bari in Italië naar verschillende havens in Kroatië. Daarnaast biedt de rederij een groot aantal veerdiensten aan binnen Kroatië, van en naar het eiland Hvar en de steden Dubrovnik, Split, Zadar en Stari Grad.

Jadrolinija kan bogen op een honderd jaar oude traditie. Het bedrijf werd opgericht in de vroege jaren 1900 en is de grootste rederij van Kroatië.

Jadrolinija vervoert zowel personen als voertuigen.

Als u met Jadrolinija reist, kunt u de vele bezienswaardigheden aan de Adriatische kust gemakkelijk bereiken. De vloot bestaat uit 55 vaartuigen, van grote Cruise Ferries voor langere overtochten tot kleinere veerboten, catamarans en draagvleugelboten die vooral langs de Kroatische kust varen. Aan boord van de meeste schepen vindt u zelfbedieningsrestaurants, cafés en comfortabele cabines. Hierdoor kunt u zich zelfs tijdens langere overtochten prima vermaken.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Jadrolinija snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Lees meer Lees minder