Valencia naar Palma Veerboot

De Valencia Palma veerdienst verbindt Spanje met Mallorca en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Balearia veerdienst gaat tot 13 keer per week met een vaartijd van ongeveer 7 uur 45 minuten Terwijl de Trasmediterranea veerdienst loopt tot 7 keer per week met een duur van 8 uur.

Dus dat is een totaal van 20 overtochten per week op de Valencia Palma route tussen Spanje en Mallorca. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Valencia naar Palma Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Spanje naar Mallorca pagina.

Valencia - Palma Veerbootmaatschappij

  • Balearia
    • 13 Afvaarten / Week 7 uur 45 min
    • Prijsaanvraag
  • Trasmediterranea
    • 7 Afvaarten / Week 8 uur
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Valencia Palma tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Valencia Palma boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Valencia Gids

De Spaanse stad Valencia ligt aan de Middellandse Zee kust in de regio Valencia. Valencia is de derde grootste stad van Spanje, na Madrid en Barcelona, en ligt aan de oevers van de rivier de Turia, aan de oostkust van het Iberisch schiereiland, aan de Golf van Valencia. Eén van de grootste meren van Spanje, de Albufera, ligt ongeveer 11 km ten zuiden van de stad en maakt deel uit van het Parc Natural de l'Albufera (het natuurreservaat Albufera).

De stad heeft een internationale reputatie en staat bekend om de Las Fallas-festival gehouden in maart van elk jaar, voor zijn traditionele Valenciaanse keramiek en voor de architectuur van de Stad van Kunsten en Wetenschappen ontworpen door Santiago Calatrava en Felix Candela. Ook populair bij toeristen zijn de oude kronkelende straatjes, met veel Romeinse en Arabische gebouwen, en het kathedraal die werd gebouwd tussen de 13e en 15e eeuw. Aangrenzend aan de kathedraal is de gotische basiliek van de Heilige Maagd en de Silk Exchange, die werd gebouwd in een vroeg Valencia gotische stijl en is een UNESCO World Heritage Site.

De haven van Valencia heeft geregeld personenvervoer van en naar de Balearen en Italië, samen met een groeiend aantal cruiseschepen.

Palma Gids

Palma is de hoofdstad van het eiland Mallorca, en bevat de meest historische bezienswaardigheden van alle steden op de Balearen. Palma heeft een bevolking van ongeveer 300.000 personenen een groot aantal belangrijke leiders uit het verleden hebben hun sporen achtergelaten in de stad met imposante en indrukwekkende gebouwen, waaronder de prachtig gedetailleerde Le Seu kathedraal. Met interessante smalle, schone straten, rustige binnenplaatsen, een haven en vele gerestaureerde historische gebouwen, het is altijd leuk om een wandeling te maken rond de stad. De bomen omzoomde Passeig d'es Born in Palma is een brede laan en is de belangrijkste boulevard van de stad. Dit is één van de mooie delen van Palma en de Passeig d'es Born vormt een as die de stad ontleedt en beschikt over vele winkels, restaurants, cafés en bars. De monumentale stadsmuren van Mallorca werden gebouwd op de plaats van de middeleeuwse muren en aanbevolen galeries die liep langs de bovenkant, waar de sterke verdediging van het eiland zou kunnen beschermen tegen indringers. Palma de indrukwekkende stadsmuren zijn een populair wandelpad, met uitzicht over de kathedraal en de oude stad en zijn zeker een bezoek waard.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar onder andere Ibiza, Barcelona, Valencia en Denia.