COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Corsica Ferries

Corsica Sardinia Ferries, ook bekend als Corsica Ferries, verzorgt veerroutes vanuit Frankrijk en Italië naar Corsica, Sardinië en Elba.

Het bedrijf werd in de jaren zestig opgericht door Pascal P. Lota. Het eerste schip, de Corsica Express, vervoerde passagiers tussen Corsica en Italië. Sinds het prille begin is Corsica Ferries uitgegroeid tot de grootste aanbieder van overtochten tussen Corsica en Sardinië. Corsica Ferries verzorgt veilige en betaalbare veerdiensten naar schitterende bestemmingen. Corsica Ferries heeft al meer dan 3 miljoen passagiers mogen verwelkomen aan boord. Ongeveer twee derde van deze passagiers reisden naar Corsica.

Alle restaurants aan boord van Corsica Ferries zijn lid van de gerenommeerde organisatie Chaine des Rotisseurs. Hierdoor kunnen passagiers genieten van overheerlijke gerechten bereid door chef-koks. Corsica Sarinia Ferries biedt dagelijks maximaal 15 overtochten naar Corsica en Sardinië en 7 overtochten naar het Toscaanse eiland Elba.

Bekijk Corsica Ferries dienstregelingen, prijzen en boek Corsica Ferries ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Corsica Ferries ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Alle Corsica Ferries routes

Corsica Ferries klantenrecensies.

 • "Soepele oversteek"

  De hele ervaring met Corsica Ferries is prima. Alles is strak georganiseerd en de schepen vertrekken op tijd. Aan boord lekker aan dek op ligstoelen gezeten.

  Lees meer Lees minder
 • "Reis met Corsica Sardina Ferries"

  Wij vonden de bootreis een erg leuke ervaring. Wij hebben gereisd met drie kinderen. Mooie grote ferrie met alle faciliteiten aan boord. Ook de hut was prima. Goed geslapen. Veel restaurants/bar aan boord. Ook zwembad leuk, maar kon alleen overdag gebruikt worden.

  Lees meer Lees minder
 • "Prima!"

  Goed verzoek prima hut!

  Lees meer Lees minder
 • "Met nachtboot van Toulon naar Bastia "

  Toulon is een zalige haven om af te reizen naar Corsica. Heel goed aangegeven check-in gate met vriendelijk personeel. Het schip was netjes en vertrok op tijd. Als nachtboot zeker een eigen kajuit nemen. je kunt zalig slapen met eigen toilet en douche. Véél beter dan op het dek in een slaapzak

  Lees meer Lees minder