Al Hoceima naar Motril Veerboot

De Al Hoceima Motril veerdienst verbindt Marokko met Spanje. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Naviera Armas. De veerdienst gaat maximaal 2 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur.

Al Hoceima Motril vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Al Hoceima naar Motril Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Marokko naar Spanje pagina.

Al Hoceima - Motril Veerbootmaatschappij

  • Naviera Armas
    • 2 Afvaarten / Week 3 uur
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Al Hoceima Motril tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Al Hoceima Motril boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Al Hoceima Gids

De stad Al Hoceima ligt in het noorden van Marokko, aan de noordelijke rand van het Rifgebergte, en aan de Middellandse Zee. Al Hoceima is de hoofdstad van de regio Taza-Al Hoceima-Taounate. De stad ligt boven op een hoge kliffen met uitzicht op twee baaien, een strand (Plage Quemado) en een commerciële haven. Blvd Mohammed V loopt parallel met de rand met het Spaanse College aan de ene kant en de Place du Rif aan de andere. Het merendeel van de banken, hotels en restaurants zijn langs of hier in de buurt, met een paar betalbare opties geclusterd rond Place du Rif. De vlakke raster van de brede straten is gemakkelijk te navigeren.
De haven van Al Hoceima is niet voor commerciële schepen bedoelt, maar verwelkomt vele locale vissersvaartuigen en is uiterst belangrijk voor de toeristische sector. Toeristen en bezoekers kunnen seizoensgebonden overtochten boeken. De baai heeft suggestieve zonsondergangen en kristalhelder water waar je een grote verscheidenheid aan soorten dolfijnen kunt zien. Toeristen komen vaak naar Al Hoceima om de dolfijnen te bekijken.

Motril Gids

Motril ligt in het meest zuidelijke deel van de Spaanse provincie Granada, tussen het Sierra Nevada gebergte en de Middellandse Zee.

Motril ligt op ongeveer 100 kilometer van Malaga, 3 uur rijden van Sevilla, en 5 uur rijden van Madrid. De haven van Motril bestaat uit een vissershaven, commerciële haven en jachthaven. De haven beschikt over 190 aanlegplaatsen. De Goede Week, de week voor Pasen, is voor de stad Motril misschien wel het belangrijkste evenement van het jaar. Gedurende deze week worden er dagelijks processies gehouden. Het evenement werd in 1600 voor het eerst georganiseerd door het oudste broederschap, de Vera Cruz. Na de Spaanse Burgeroorlog moest ieder broederschap zijn patrimonium herstellen.

Motril kent een subtropisch klimaat en is een populaire vakantiebestemming, vooral onder watersportliefhebbers. In de blauwe wateren van de Middellandse Zee is het prima scuba-duiken.

In de mooie jachthaven kunt u terecht voor watersportfaciliteiten en bootexcursies. Vanuit de haven vertrekken veerdiensten naar Melilla, Al Hoceima en Nador.