Palermo
Salerno
Veerboten naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Palermo - Salerno

Veerboot van Palermo naar Salerno

Deze veerdienst wordt verzorgd door Grimaldi Lines. Palermo Salerno veerboten kosten tussen €91 en €387, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Palermo Salerno veerboten.

Palermo Salerno Veerboot Tijden

De eerste Palermo Salerno ferry vertrekt meestal vanuit Palermo rond 09:15. De laatste ferry vertrekt meestal om 20:00.

Hoe lang is de veerboot van Palermo naar Salerno?

Palermo Salerno Veerboot vaartijd op deze route kan ongeveer 10u 21m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 9u 30m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Palermo Salerno Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Palermo naar Salerno verzorgd door Grimaldi Lines. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Palermo Salerno Veerboot Prijzen

Palermo Salerno veerboot prijzen variëren tussen €91* en €387*. De gemiddelde prijs is €198*. De goedkoopste Palermo Salerno veerboot prijzen beginnen vanaf €43*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €144*. De gemiddelde prijs voor een auto is €259*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Palermo naar Salerno?

De afstand tussen Palermo en Salerno is ongeveer 195,7 mijl (314,9 km) of 170,0 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Palermo Salerno ferry?

Ja, Grimaldi Lines laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Palermo en Salerno. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Palermo en Salerno.

Kan ik te voet reizen van Palermo naar Salerno?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Grimaldi Lijnen tussen Palermo en Salerno.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Palermo naar Salerno?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Palermo naar Salerno met Grimaldi Lines. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Palermo - Salerno Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Grimaldi Lines
Gemiddelde prijs 252 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 10h 21m
Snelste Zeiltijd 9h 30m
Eerste veerboot 09:15
Laatste veerboot 20:00
Afstand 170 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Palermo naar Salerno?

De reistijd per veerboot van Palermo naar Salerno is ongeveer 9h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Palermo naar Salerno?

De prijs van de ferry overtocht van Palermo naar Salerno kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Palermo naar Salerno is 233 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Palermo naar Salerno?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Palermo naar Salerno en dat is
  • Grimaldi Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Palermo naar Salerno?

Boek overtochten van Palermo naar Salerno via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Palermo naar Salerno?

Ja, je kunt als voetpassagier van Palermo naar Salerno reizen met
  • Grimaldi Lines

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Palermo naar Salerno?

Ja, je kunt met een voertuig van Palermo naar Salerno reizen met
  • Grimaldi Lines

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Palermo naar Salerno?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Grimaldi Lines

Wat is de afstand tussen Palermo en Salerno?

De afstand van Palermo naar Salerno is ongeveer 170 zeemijlen.

Palermo Gids

Palermo is de hoofdstad van het Italiaanse eiland Sicilië. De stad ligt ten zuiden van de laars van Italië aan de Tyrreense Zee. Palermo staat bekend om haar geschiedenis, cultuur, architectuur en culinaire hoogstandjes. De stad is meer dan 2700 jaar oud. Palermo is het culturele, zakelijke en toeristische centrum van Sicilië. In het stadscentrum bevinden zich oude paleizen, kerken en nauwe straatjes waarin het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. U kunt in Palermo struinen over een van de markten en genieten van de geluiden, aroma's, kleuren en lokale gerechten.

Vanuit de haven van Palermo kunt u op de veerboot stappen naar Genua (vaartijd: 21 uur). Daarnaast vertrekken er veerdiensten naar Civitavecchia (14 uur), Napels (10 uur en 30 minuten) en (10 uur). Als u een voertuig wilt meenemen op de boot is het aan te raden om 2 uur voor vertrek in te checken. Passagiers zonder voertuig kunnen het beste 1 uur voor vertrek inchecken. Voor veerdiensten naar Tunesië dient u 4 uur voor vertrek in te checken.


Salerno Gids

De Italiaanse stad Salerno ligt aan de Golf van Salerno in de Salerno regio van Italië. De stad en haven ligt aan de kust van de Tyrreense Zee en dicht bij de kust van Amalfi, en is misschien het best bekend als de thuisbasis van de eerste medische school in de wereld, de Schola Medica Salernitana. De stad van vandaag is heel erg het culturele centrum van de regio. Er zijn veel dingen voor bezoekers te zien en te doen in de stad. Er zijn veel mooie verkeersvrije straten en grote pleinen in de stad die gemakkelijk kan te voet worden verkend. De openbare bussen in de stad kan ook gebruikt worden voor het bezoeken van bezienswaardigheden in de stad en daarbuiten. Degenen die een auto kan gemakkelijk rijden rond omdat het verkeer is geen probleem en parkeren is beschikbaar in de meeste gebieden.

Salerno is gelegen in het geografische centrum van een driehoek bijnaam VVV Driehoek van de 3P (een driehoek met hoeken in Pompei, Paestum en Positano). Deze eigenaardigheid geeft Salerno speciale toeristische kenmerken die verhoogd worden door de vele lokale punten van toeristisch belang zoals de Lungomare Trieste (Trieste boulevard), het Castello di Arechi (Arechis 'Castle), de Duomo (kathedraal) en het Museo Didattico della Scuola Medica Salernitana (Educatieve Museum van de Salernitan Medical School).


Palermo naar Salerno Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Grimaldi Lines 10:45 20:15 9 uur 30 minuten za
Grimaldi Lines 20:00 07:00 11 uur Ma
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.