Almeria
Oran
Veerboten naar Algerije
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Almeria - Oran

Veerboot van Almeria naar Oran

Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Naviera Armas. Almeria Oran veerboten kosten tussen €291 en €1827, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief eventuele servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Almeria Oran veerboten.

Almeria Oran Veerboot Tijden

De eerste Almeria Oran ferry vertrekt meestal vanuit Almeria rond 23:59. De laatste ferry vertrekt meestal om 23:59.

Hoe lang is de veerboot van Almeria naar Oran?

Almeria Oran Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 8u 1m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 8u 1m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Almeria Oran Veerboot Dienstregelingen

Er is 1 wekelijkse afvaart van Almeria naar Oran verzorgd door Naviera Armas. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Almeria Oran Veerboot Prijzen

Almeria Oran veerboot prijzen variëren tussen €291* en €1827*. De gemiddelde prijs is €933*. De goedkoopste Almeria Oran veerboot prijzen beginnen vanaf €97*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €346*. De gemiddelde prijs voor een auto is €1046*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Almeria naar Oran?

De afstand tussen Almeria en Oran is ongeveer 147,9 mijl (238,1 km) of 128,6 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Almeria Oran ferry?

Ja, Naviera Armas laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Almeria en Oran. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Almeria en Oran.

Kan ik te voet reizen van Almeria naar Oran?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Naviera Armas tussen Almeria en Oran.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Almeria naar Oran?

Huisdieren zijn momenteel niet toegestaan aan boord van de veerboten van Almeria naar Oran.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Almeria - Oran Route-overzicht
Land van vertrek Spanje
Land van bestemming Algeria
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Naviera Armas
Gemiddelde prijs 1184 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 8h 1m
Eerste veerboot 23:59
Afstand 128 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Almeria naar Oran?

De reistijd per veerboot van Almeria naar Oran is ongeveer 8h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Almeria naar Oran?

De prijs van de ferry overtocht van Almeria naar Oran kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Almeria naar Oran is 1 091 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Almeria naar Oran?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Almeria naar Oran. Dit zijn
 • Trasmediterranea
 • Naviera Armas

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Almeria naar Oran?

Boek overtochten van Almeria naar Oran via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Almeria naar Oran?

Ja, je kunt als voetpassagier van Almeria naar Oran reizen met
 • Naviera Armas

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Almeria naar Oran?

Ja, je kunt met een voertuig van Almeria naar Oran reizen met
 • Naviera Armas

Wat is de afstand tussen Almeria en Oran?

De afstand van Almeria naar Oran is ongeveer 128 zeemijlen.

Almeria Oran Veerboot klantenrecensies

 • "avontuurlijk"

  Hut netjes. Wel een wat verouderd schip, informatie voorziening wat betreft havens en terminals matig. Prijs kwaliteit verhouding goed. Vriendelijk personeel dat niet altijd Engels spreekt.

  'Ciudad de Mahón' travelled on Ciudad de Mahón

  Lees meer Lees minder
 • "Parking!"

  In Barcelona is er geen parking voor private voertuigen hoger dan 2m zeer moelijk als U te vroeg bent .

  'Ciudad de Mahón' travelled on Ciudad de Mahón

  Lees meer Lees minder
 • "great"

  vooraf inchecken lukte niet via de computer, dat vond ik wel jammer. ik had een luxe stoel besteld, aan boord aangekomen bleek dat ik een 4 persoons cabine had gereserveerd die ik uiteindelijk deelde met 2 andere dames. super ideaal. lekker kunnen liggen. wifi gekocht voor 3 euro. had redelijk bereik in de cabine dus ideaal. de staat van de boot vond ik heel goed. tijdens de reis kon ik ook bij mijn auto, dat vond ik ook wel fijn.

  'Ciudad de Mahón' travelled on Ciudad de Mahón

  Lees meer Lees minder

Almeria Gids

Almería is een stad in Andalusië, aan de zuidoostelijke Middellandse Zeekust van Spanje. De stad is zeer populair onder toeristen en er valt veel te beleven. La Alcazaba is bijvoorbeeld een Middeleeuws kasteel dat oorspronkelijk werd gebouwd in de tiende eeuw, maar in de zestiende eeuw werd vernield door een aardbeving. Het beschikt over grote tuinen en drie rijen van kasteelmuren. Daarnaast heeft Almería een kathedraal die lijkt op een fort, compleet met torens, kantelen en geheime paden die werden aangelegd om de kathedraal te beschermen tegen piraten. De kathedraal was oorspronkelijk een moskee, maar werd later gebruikt als Christelijke kerk. Het gebouw werd in 1522 eveneens vernietigd door een aardbeving en later herbouwd in Renaissance-stijl, waarbij een aantal verdedigingselementen behouden bleven.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Melilla, Algerije en Marokko. Daarnaast is het ook een vertrekpunt voor Middellandse Zeecruises. Bovendien is er een jachthaven waar veel plezierjachten zijn aangemeerd. De haven wordt momenteel uitgebreid met nieuwe haveninstallaties voor het vrachtverkeer.


Oran Gids

Oran is een grote stad aan de noord westelijke Middellandse Zee kust van Algerije, en is de tweede grootste stad van het land, verbonden met de naburige stad, Aïn Témouchent. Gelegen in de buurt van de noordwestelijke hoek van Algerije, ongeveer 430 kilometer van de hoofdstad Algiers, is het een belangrijke haven en de commerciële, industriële en educatieve centrum van West-Algerije. Oran werd in 903 gesticht door Moors Andalusische handelaren en werd gevangen genomen door de Spanjaarden onder kardinaal Cisneros in 1509, met de Spaanse soevereiniteit duurde tot 1708, toen de stad werd veroverd door de Ottomanen. Spanje heroverde de stad in 1732, had echter zijn waarde als een handelspost sterk verminderd, zodat koning Karel IV verkocht de stad aan de Turken in 1792 de Ottomaanse heerschappij duurde tot 1831, waar het dan viel op de Franse.

De historische bezienswaardigheden in Oran worden geleid door de Demaeght Museum, waar exposities van prehistorische archeologische vondsten uit Magrheb bevat (ten westen van Oran) en andere etnologische displays. Er is ook Dar el-Bahia, het stadhuis, Le Theatre, theater van de stad en de kathedraal de Sacre Coeur, de prachtig ontworpen kerk door de Fransen werd geopend in 1913, dat is nu een openbare bibliotheek, omdat de Oran beweerde onafhankelijkheid. De Petit Lac, Palais de la Culture, en de Grote Synagoge van Oran zijn ook een bezoek waard.


Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.