COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

FRS

FRS verzorgt snelle overtochten tussen Spanje en Marokko, via de Straat van Gibraltar.

Sinds het begin van dit millenium biedt FRS het hele jaar door veerdiensten aan tussen Tarifa en Tangier. De kortste overtocht tussen Europa en Afrika duurt slechts 35 minuten. Daarnaast verzorgt FRS overtochten naar Tangier vanuit Algeciras en Gibraltar.

FRS beschikt over een vloot van snelle, moderne vaartuigen: van kleine watertaxi's tot snelle catamarans. Het bedrijf is inmiddels marktleider als het gaat om overtochten van en naar Tangier. Jaarlijks vervoert FRS meer dan 1,5 miljoen passagiers tussen Spanje en Marokko. FRS is altijd bezig met internationale uitbreiding. Het bedrijf is van een regionale rederij uitgegroeid tot een wereldwijd actief bedrijf met kantoren in Europa, Afrika, de Cariben en het Midden-Oosten,

De vloot bestaat uit de grote catamaran genaamd Tarija Jet, de iets kleinere boten Ceuta Jet en Algeciras Jet, en drie grotere veerboten die worden ingezet op langere overtochten en meer ruimte hebben voor voertuigen.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu FRS dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle FRS routes

FRS klantenrecensies.

  • "Wereld van verschil"

    Hi, Heen met Balearia, terug met de Kattegat van Direferries, 55 euro goedkoper, beter schip, mooi buitendek. Niet over nadenken, boeken. Een groet, René van Koekenberg

    Lees meer Lees minder
  • "aanrader"

    een korte maar aangename overtocht

    Lees meer Lees minder